2010-01-31 ♦ 00:05:34

One call away

Jag kommer nog inte blogga lika mycket som förr, då jag börjat föra dagbok litterärt. Men det kan ju komma upp lite inlägg här ibland det kan jag nästan lova er!

I'll always be one call away.
2010-01-28 ♦ 19:49:47

Misstigri (Valérie Moigne)

2010-01-28 ♦ 10:20:53

Skitschema.

Har nyss varit inne och kollat på nya schemat. SKITSCHEMA. Som det ser ut nu börjar vi åtta hela veckan! Ja, jag får väl skylla mig själv eftersom jag valt denna skola. Men den värsta är att jag varken kommer få lunch på tisdagar eller torsdagar. Helt jävla sär. Bara för att jag läser två språk och de ligger brevid varandra. Nej, jag har stått ut hela förra terminen utan lunch på tisdagar, men det har varit grymt jobbigt. Så nu ska jag, när skolan börjar igen, kontakta min mentor så får vi snacka och fixa det här på något vis. T.ex. att jag får komma lite senare till en tyskan på tis och ons. NÅGOT MÅSTE GÖRAS!
2010-01-27 ♦ 13:21:21

Andra Avenyn-maraton!

Igår kollade jag klart på första säsongen av Andra Avenyn, och eftersom jag inte lyckats hitta säsong 2 så beslöt jag mig för att hoppa och börja med säsong 3 och till slut följa serien på TV. Så ser jag på SVT play att avsnitten bara skulle finnas kvar till IKVÄLL, och då blev det full rulle igår kväll att börja kolla på dem 15 avsnitt jag låg efter. Nu har jag 11 avsnitt kvar att kolla på tills ikväll, blir värsta maratonen idag då, utan stopp!

2010-01-26 ♦ 13:39:56

Basket 2006

2010-01-26 ♦ 12:18:04

Jag hjärta sova

Hur mycket jag än försöker är det omöjligt att gå upp tidigt när jag har lov. Mamma väckte mig innan hon åkte till frissan och sedan ringde hon mig när hon var där. Då gick jag upp och satte på datorn och sedan ner i sängen igen. Sedan ringde min väckarklocka klockan tio, men den stängde jag av och så låg jag kvar. Tjugo i elva gick jag och la mig i mammas och pappas säng och sov där en timme. Det blev den tidiga morgonen... fan att man ska upp 7.45 imorgon då xD BOWLING!
2010-01-26 ♦ 00:13:25

That is Just My Luck!

Nähärru det blev ingen amerikansk paj, utan jag valde en trevligt liten tjejfilm med Lindsay Lohan som heter Just My Luck. Den är underhållande när man är ensam hemma och käkar glass. Dock blev filmkollandet avbrutet när Spårlöst började och, hör och häpna, när en gammal "inte-ens-bekant" kontaktade mig via facebook och vi började snacka. Jahapp, så filmen kollades inte klart på förräns nyssens... och jag började straxt efter klockan åtta. Haha. Oh yeah!

Är inte alls sugen på att sova så jag ska nog kolla på ett Andra Avenyn avsnitt! Det får väl bli American Pie imorgon istället!
2010-01-25 ♦ 19:14:49

If I was invincible

Jag har blivit en riktig dålig bloggerska och uppdaterar inte alls lika flitit längre. Men, men!

Idag har jag, förutom att kolla på filmen jag skrev om imorse, tränat! Det gick väl helt OK men jag orkar inte springa mer än 2 km, tyvärr. Har tränat stenhårt förra veckan så det var väl det som stoppade mig. Känner att jag behöver ta igen mig så imorgon blir det ingen träning. Men efter det blir det träning onsdag, torsdag och fredag. Sen får jag se om det blir något mer under helgen, men troligtvis inte då min kusin från Österrike och hans fästmö kommer på besök. :)

Jag antecknade ganska mycket igår när jag kollade på Elizabeth, så nu under den senaste timmen har jag suttit och skrivit på filmanalysen... men jag kan säga att det är en del jag inte fått svar på. Får väl kontakta min lärare eller nått nästa vecka. ;p

Är ensam hemma ikväll och ska därför sitta och kolla på film och käka BJ! Mums. Men problemet är vilken film jag ska se... Elizabeth: The Golden Age eller American Pie: Beta House? Svårt! Men det blir antagligen den sistnämnda... har så mycket Elizabeth i tankarna ändå.
2010-01-25 ♦ 12:57:22

Skandalen i Texas!

Såg nyss en film på canaplus som hette Fab Five: The Texas Scandal. En riktig High School film om fem stycken cheerleaders som regerar skolan. Deras föräldrar och skolledningen står på deras sida och de får inga straff när de gör något dumt. Men så kommer det en ny coach som försöker få ordning på allt detta och tjejerna är elaka och ja blablabla. Men den var helt okej faktiskt!


2010-01-24 ♦ 16:44:38

BZZZZ.

Idag har jag tränat för femte gången den här veckan och jag sprang 4km! Efter det gjorde jag lite BOSU-övningar. Måste säga att det är jävligt svårt eftersom man måste kunna hålla balansen också... men den tränar man ju upp! (y)
Snart börjar en film jag ska se. Bee Movie! Det är en barnfilm, jag vet, men den verkar superbra! Såg början på den tidigare i veckan, men sen skulle vi käka... :p
Ikväll ska jag även kolla på en film till. Elizabeth. Den vi såg i skolan. Vi ska ju skriva filmanalys och det är ju inte alltid lätt att komma ihåg vad som hänt såhär långt efter, så då får jag se den igen! Men den var ju bra så det gör inget. Cate Blanchett är grym!

2010-01-23 ♦ 23:51:49

En spegelbild

Nu kommer det ett lite personligt inlägg här. Egentligen är det väl inte meningen att alla ska få läsa men jag måste skriva och få ut det jag känner någonstans.

Jag känner ibland att jag verkligen skulle behöva en riktigt nära tjejkompis. Det var länge sedan jag hade någon jag kunde snacka om allt med, och den personen var väl säkert den enda jag haft under min livstid, haha. Too bad att jag inte snackar så mycket med henne längre, men hon vet nog vem hon är om hon läser detta :) Det är så jobbigt när man känner att man har så mycket att berätta, vad som helst, och inte har någon att säga det till. Bara någon att t.ex. dela musik man gillar med... faktiskt vad som faller en in just för stunden. 

Ja, det var väl egentligen bara det jag ville få ur mig. Tjao!

2010-01-23 ♦ 21:18:36

JEWEL KILCHER

Har ni hört talas om den amerikanska sångerskan Jewel? Jag fick upp öronen för henne första gången för ett par år sedan då hon var gästdomare i American Idol. Hon sjunger lite folkmusik, country och pop. Hon har verkligen en jättefin röst.

Här sjunger hon Foolish Games, som är en av mina favoritlåtar med henne.


Hon har även skrivit en låt på svenska, Sov Gott.

2010-01-22 ♦ 21:35:38

American Idol 9

Jag har nyssens börjat följa American Idol 9, alltså årets American Idol. Kan ju vara värt att kolla på då man får följa någon som kan bli en världsstjärna (ex. Kelly Clarkson, Clay Aiken, Jennifer Hudson, Chris Daughtry, Jordin Sparks) Men självklart är det väldigt underhållande också.

Den här snubben är ju bara för creepy. Jag vet inte om han spelar eller om han verkligen är sådan på riktigt! Läskig! Men det är synd att han gjorde sådär för jag tycker att han hade en bra röst.

2010-01-22 ♦ 20:53:43

BOSU

Idag på träningen sprang jag fyra km! Först tänkte jag bara springa tre, men sen tänkte jag vafan, varför inte ta fyra! Efter löpningen satte jag igång och gjorde mage på BOSU-bollen!

Bosu är en förkortning av ”Both Sides Up”, vilket betyder att man kan använda bosuns båda sidor.
Det är framför allt bålens muskler som tränas. En stark bål ger bättre hållning och med vältränade bålmuskler kan man mer effektivt föra ut kraft till armar och ben, vilket har stor betydelse när man till exempel ska lyfta något tungt.
Fötter och knän får också stabiliseringsträning när man står på bosun.

Källa

2010-01-21 ♦ 19:05:08

Hej hopps kalopps!

Sitter här och är jättetrött och lyssnar på McFLY. Är faktiskt inne på mitt femte år som "McFLY-fan". Längre än de flesta svenska fan som upptäckte dem efter Just My Luck. Haha.

Ni har säkert suttit bänkade och undrat hur det gick på mitt tyskaprov. Or not. Men iallafall gick det bra och det jag sa fel på rättade jag direkt när jag pratade hahaha. Gjorde aldrig inspelningsgrejen eftersom jag inte hann, det blir väl efter lovet.

Mein Bruder kommt heute Abend zu Hause, eller rättare sagt: Min bror kommer hem ikväll!
2010-01-20 ♦ 19:57:59

Förberedelser!

Jag har förberett mig lite inför det muntliga tyskaprovet imorgon. Skrivit en text jag ska läsa in på den där bandspelaren och så... om man nu får ha text. Får väl lära mig den utantill för säkerhets skull. Den är ju inte så lång, bara sju meningar! Vi ska ju sitta och fråga varandra massa saker också, så jag har förberett några frågor:

Was hat sie für Eigenschaften?
Was macht dein(e) Vater/Mutter von Beruf?
Wie heiβt dein(e) Vater/Mutter?
Was hat er für Interessen?
Wie alt ist sie/er?
Wie heiβen deine Geschwister?
Wie alt sind die?


Och om någon frågar vad min mamma eller pappa jobbar med ska jag säga: Sie/Er arbeitet mit Straβenbahnen. Inte för det är helt korrekt, men orkar inte säga exakt. De skulle inte fatta ändå!

2010-01-20 ♦ 12:15:49

Mätt och belåten, typ.

Nu har vi precis kommit från matsalen där vi suttit i säkert en halvtimma och käkat och snackat. Engelskan börjar om 25 minuter. Jag skrev faktiskt jättemycket på min filmanalys, till min förvåning, och är snart på fråga tre. Planerar att skriva klart hela analysen under lovet nästa vecka sedan kan jag bara chilla i två veckor! Den ska in vecka sex tror jag... så dä ä chill.

2010-01-20 ♦ 10:31:17

Drygobert.

Sitter här i skolans datasal och har en fet håltimma. Tror min nästa lektion börjar 12.40. Vi försökte få slippa den men helt plötsligt ska han leka den ordentliga läraren och låta oss ha lektionen. Jag menar, vi får ju alltid slippa lektioner, även när vi INTE har håltimma. Idiot.
Och jag som inte har några skolböcker alls med mig och kan inte plugga till något. Ex. tyskaprovet imorrn... fast nu kom jag på att jag nog har filmanalyspappret i blocket, så kanske jag ska börja på den! Kanske bloggar mer senare. Tjao.
2010-01-19 ♦ 20:55:07

19 januari 2010

TJA! Förrst och främst vill jag bara säga att min statistik är grymt låg jämte mot vad den var i min gamla blogg.se blogg. Haha. Aja.

Idag fyller min mammut år! GRATTIS! ♥

Skolan var dryg som vanligt och jag var trött som vanligt. Kan bero på att jag satt uppe och kollade på Jay Leno igår kväll. På japanskan bestämde vi ett provdatum och det är om en månad, den 18 februari, och så hade jag som sagt prov på tyskan! Det gick skitbra och hörförståelsen var lätt som en plätt. Fast jag kom på att jag inte böjde ett verb rätt... bajs!

När jag åkte hem såg jag Blondinbellas kompis(?) på perrongen och även mina gamla skolkamrater Linnea, Madde och Katta. Så vi tog sällskap hem på tågot och sedan blev det bara jag och Katta kvar på bussen. Trevligt värre. Det var länge sedan jag träffade någon på väg hem/till skolan. Eller jo, jag träffade på Mathilda igår.

Mamma och jag har bakat Rocky Road, som jag bara smakat lite av än men som var supergod, och så har jag nu på kvällen gått på ett spinningpass med Nicole! Det var riktigt jobbigt och jag tror faktiskt jag ska ta en liten paus från spinningen ett tag, har börjat tröttna. Roligare med gym då jag har fixat värsta träningsgrejerna jö, musik och allt!

Haha, fick för mig att logga in på myspace idag. För första gången sedan April förra året. Och såg skickade jag en vänförfrågan till Clay Aiken som jag hittade där. NÖRD! Undrar om jag får svar. xD
2010-01-18 ♦ 22:30:51

Someone Else's Star

Den här låten och texten är så jäklarns bra! Originalsångaren heter Davis Daniel men jag tror den version som är mest känd är den med Bryan White.

Alone again tonight
Without someone to love
The stars are shining bright
So one more wish goes up
Oh I wish I may
And I wish with all my might
For the love I’m dreaming of
And missing in my life

You’d think that I could find
A true love of my own
It happens all the time
To people that I know
Their wishes all come true
So I’ve got to believe
There’s still someone out there who
Is meant for only me

I guess I must be wishing on
Someone else’s star
It seems like someone else keeps getting
What I’m wishing for
Why can’t I be as lucky
As those other people are
I guess I must be wishing
On someone else’s star

I sit here in the dark
And stare up at the sky
But I can’t give my heart
One good reason why
Everywhere I look
It’s lovers that I see
It seems like everyone’s in love
With everyone but me
2010-01-18 ♦ 19:14:14

Ich bin müde, as always.

Fy vad jag är trött och jag har redan gjort en tabbe genom att sova i nästan en timma i soffan. Nu kommer det ju vara svårt att somna ikväll-.- Jaja, skadan är redan skedd så jag får hoppas på det bästa.

Idag kom mitt iPod armband och så köpte jag nya träningsbyxor - min tränings utstyrsel är komplett! Jag har köpt träningsgrejer för 1224 kr bara nu i januari, och det får fanimej räcka för det är mycket pengar och jag ska väl ha råd med annat också!

I morgon har jag tyskaprov. Hörförståelse, vokabulär, grammatik och läsförståelse. Jag har ju inte direkt svårt med tyska så det kommer nog gå bra, men jag måste nog plugga ett par glosor till hör/läsförståelsen ändå!
2010-01-17 ♦ 12:48:50

Ett, två, tre, fyra och fem

Sitter just nu och lyssnar på ni-vet-vem och ska snart ta och äta något för jag börjar känna mig lite snurrig. har börjat känna mig så på äldre dar när jag är hungrig och trött. Haha. Klockan två ska Nicole komma och vi ska åka och träna! Dessutom ska pappa också börja träna på SATS nu så han följer med och blir medlem redan idag. Han blir därmed den femte Schaffhausern som tränar där! Coolt!
2010-01-16 ♦ 19:22:45

Forts. på inlägget innan

The song almost makes me cry...

 

2010-01-16 ♦ 17:52:48

My Grown-Up Christmas List

Jag älskar den här låten, och texten! Hörde den nyss med Clay Aiken och den är så mycket bättre än Kelly Clarksons version, som jag tror dem flesta har hört men som inte ens är originalet.

Do you remember me
I sat upon your knee
I wrote to you
With childhood fantasies

Well, I'm all grown up now
I still need help somehow
I'm not a child
But my heart still can dream


So here's my lifelong wish
My grown up christmas list
Not for myself
But for a world in need


No more lives torn apart
That wars would never start
And time would heal all hearts
That everyone would have a friend
And right would always win
And love would never end
This is my grown up christmas list


As children we believed
The grandest sight to see
Was something lovely
Wrapped beneath the tree


But heaven only knows
That packages and bows
Could never help
to heal a wounded soul


No more lives torn apart
That wars would never start
And time would heal all hearts
That everyone would have a friend
And right would always win
And love would never end
This is my grown up christmas list


What is this illusion called the innocence of youth
Maybe only in our blind belief can we ever find the truth


No more lives torn apart
That wars would never start
And time would heal all hearts
Everyone would have a friend
And right would always win
And love would never end


This is my grown up christmas list
And this is my only lifelong wish
This is my grown up christmas list

2010-01-16 ♦ 17:31:36

En funderare

Det sägs ju att man ska dricka 2 liter vatten varje dag, men måste man inte gå på toaletten hela tiden då? Jag har inte ens druckit en liter idag och jag har gått på toa flera gånger! Fast sedan är det väl olika från person till person...
2010-01-16 ♦ 14:05:49

Laugh for me, Clay!

2010-01-15 ♦ 17:26:03

Tråkigt men sant

Jag förvånad över hur lätt allting gott nu i tvåan. Allt skolarbete har gått som på räls och jag hänger med hela tiden, och inget har än varit riktigt svårt eller jobbigt. Jag antar att detta bara beror på en sak. Att jag slutade spela basket. Det är synd men det var nog det bästa beslutet jag gjort på väldigt länge. Basketen har under de senaste åren fått mig att må dåligt, och trots att jag visste redan då att det var så stannade jag ändå kvar och det är inte förrns nu jag sett dess konsekvenser. Tänkt vad en så rolig sport kan göra en.

Men såklart saknar jag att spela basket. Varje dag.
2010-01-15 ♦ 17:03:51

Clay Aiken - Sleigh Ride

Jag vet att ni alla längtar till sommaren,
men det är ju fortfarande snö ute så jullåtar passar bra!

2010-01-15 ♦ 16:31:59

"Träning du har glädje av"

Hade en grov träningsvärk i hela kroppen i morse när jag vaknade, särskilt i ryggen. Antagligen efter boxningen. Fyfan vad ont det gjorde och gör fortfarande!

Efter skolan idag skulle jag till Stadium för att kolla en gång till efter ett par träninsgbyxor jag sett på hemsidan, men inte hittade jag dem förrns den FJÄRDE Stadiumbutiken jag gick in i. Sergelgatan, Drottninggatan, Hamngatan och till sist Kungsgatan. Påvägen mot Kungsgatan försökte jag vara smart och ta en väg jag aldrig gått förut, men det var inte så lyckad då jag hamnade på en av broarna som går över gatan, och den hade ju inga trappor ned så jag fick ju vandra hela vägen till Stureplan för att komma runt. Attans! Där fanns iallafall byxorna men de var för stora och satt fult.

När jag kom hem åkte vi och tränade och där på SATS köpte jag min sport-bh, som absolut inte finns i min storlek i någon Stadiumbutik. Sjukt! Träningen gick för övrigt skitbra i min nya träningst-shirt, men jag vill fortfarande ha musik och mitt iPod-armband har inte kommit än!

JUSTE! Nu vet jag säkert att jag har mvg i både Geografi och Historia. Idrott vet jag inte för Fredrik har inte sagt något, men jag borde få mvg.
2010-01-14 ♦ 21:58:15

Lame

Det här är förmodligen det tråkigaste en läsare vill läsa, men här kommer en liten lista på skolgrejer jag har framför mig (måste reda ut hur mkt!)

  • Två tyskaprov
  • Filmanalys
  • 1800-tals romananalys
  • Bokanalys i eng(?)
  • Ma-prov
2010-01-14 ♦ 18:24:18

Totmüde

Jahapp, så har man haft den sista idrottslektionen, någonsin, och det var boxning. Känns lite konstigt, jag har ju haft idrott enda sedan lågstadiet, men ska bli skönt att slippa det också. Lektionerna är kul, men att behöva åka i mer än en kvart till varje lektion gör det inte särskilt lockande. Dessutom att släpa med sig massa saker... nä.

Jaha, vad finns der mer att berätta? Har stort tyskaprov nästa vecka. Både på tisdag och torsdag med höra, läsa, skriva ena dagen och muntlig den andra dagen. Men det kommer nog gå prima ballerina. Vi ska göra någon sjuk grej på munltiga, vi ska spela in på typ en mp3-spelare när vi pratar och sen ge till honom. Haha, knäppt.

Yeah!
2010-01-13 ♦ 21:50:45

Grease!

Har under typ en vecka varit megasugen att kolla på Grease men det har inte blivit av! Men ikväll (snart!) ska det ske och filmen är redan insatt i spelaren.

Och den här videon gör ju i varje fall mig sugnare att kolla på filmen!

2010-01-13 ♦ 17:54:59

Stadtbummel

Mentorstiden varade bara i 10 minuter. Det var sååå inte värt att åka till skolan för det egentligen, men men, vill ju inte få skolk. Efter skolan gick jag och mamma på jakt efter träningskläder. Det blev ganska många butiker men tillslut köpte jag en tränings t-shirt på Stadium och ett träningslinne på Åhléns. Omklädningsrummet på Åhléns var LYX. Det var ett jätte stort rum med dörr, lila inredning, stor spegel, telefon om man behöver råd eller hjälp. Skit coolt! Försökte hitta ett par långa träningsbyxor också, men det fann vi inga som passade. 

Här här linnet jag köpte på Åhléns.
Snyggt va?

Fast det var dyrt... :/2010-01-13 ♦ 10:20:53

Träningsmusik!

Försöker fundera kring vilken musik jag ska lägga in på iPoden som jag kan träna till. De enda låtarna jag hittils bestämt mig för är några av Lady Gaga, ex. Bad Romance, Just Dance m.fl. Sen vet jag inte! Det ska inte vara några skitremixer, bara låtar jag verkligen tycker om. Problemet är ju att jag älskar lugna ballader och det passar ju inte direkt in på gymmet. Hm.
2010-01-13 ♦ 09:33:05

The sun has got his hat on

Även fast jag har en grov sovmorgon gick jag upp klockan nio. För jag kan ju inte vända på dygnet så fort jag har chansen, ska ju till skolan imorgon också! Jag har nog sovit precis 8 h, bra där! Dock hade jag tänkt lite fel med tiden. Jag tänkte att om jag går upp nio har jag en och en halv timme på mig innan vi ska åka (11.30), men det är ju två och en halv timme! Aja, jag skulle ändå gå upp klockan nio.
2010-01-12 ♦ 22:45:30

An American Tail

And even though I know how very far apart we are
It helps to think we might be wishing on the same bright star

And when the night wind starts to sing a lonesome lullaby
It helps to think we're sleeping underneath the same big sky

2010-01-12 ♦ 21:23:23

Morgen

För er som inte förstod något alls av förra inlägget så kan jag säga att det inte var så intressant ändå xD Men det stod ungefär att jag spinnade nyss och att jag börjar skolan 12.30 imorgon och att efter det ska jag och mamma "promenera" i stan och kanske gå på Café. Sen lite onödigt skit.
Den enda "lektionen" jag har är mentorstid. Inte mycket värt att åka till skolan för, tänker ni säkert, men jag ska faktiskt gå eftersom vår gamla mentor är tillbaka och det är hennes första mentorstid sedan ettan. Då kan man ju vara lite snäll å dyka upp!
2010-01-12 ♦ 20:37:15

Japanska/Tyska

先私はスピニングをした。たのしかった!Am morgen die Schule beginnt um 12.30 Uhr. いいですね? Mich und Mutter werden machen ein Stadtbummel nach der(??) Schule, vielleicht gehen wir ins Café. たくさんドイツ語!でも、私のドイツ語はすこしよく。 Jetzt gehe ich dusche! じゃ、また!

2010-01-12 ♦ 15:16:03

12日1月!

Idag var jag riktigt trött i skolan, igen, på svenskan. Höll fanimej på att somna, men bara efter en powervila under raster blev jag pigg! Svensklektionen var ändå ganska okej och vi fick typ bara lyssna på Bellmanmusik. Ingen geografi hade vi därefter (eller jo, men bara de som ska komplettera!) så jag hann äta lunch innan språklektionerna. Japanskan var ganska kul då vi nu ska lära oss lite ny grammatik ;) På tyskan jobbade vi på som vanligt med vi fick även tillbaka miniprovet vi gjorde innan jul. Det gick bra!

Ikväll blir det spinning!
2010-01-11 ♦ 22:12:08

Sweet Dreams

Ska alldeles straxt gå till kojs. Eller först ska jag läsa! Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige är superbra, och jag har bara läst några kapitel!

2010-01-11 ♦ 19:36:20

Yo!

Idag var jag riktigt trött i skolan och ville bara åka hem och sova. Och då skulle man ju såklaaart kolla på film också på Kulturhistorian. Tur då att det var en bra en, Elizabeth med grymma skådespelare såsom Cate Blanchett, Geoffrey Rush och Joseph Fiennes. THAT makes a movie worth watching!

Det blev inte att åka hem och sova efter skolan utan mammut och jag tog en sväng till IKEA först. Sen vilade jag, och åt delicatobollar (bra start på mitt hälsosammare liv!). Det var så här [-] nära att jag tänkte skippa träningen med jag pallrade mig iväg, och tur var väl det då de börjat med nya 2ggr/veckan stämpelkort då man kan få en väska el. handduk. Har ju redan en väska, men jag tar gärna en till, den ser ju annorlunda ut!

På gymmet tog jag med egen musik för första gången, och jag måste säga att det blev mycket roligare att gymma. Så idag har jag beställt ett sånt där armband där man kan sätta iPoden i från Apple Store. Första gången JAG köper från internet med mitt egna kort! Coolt där!

2010-01-10 ♦ 21:52:30

Magiskt!Om jag kunde rysa till musik hade jag gjort det nu!

2010-01-10 ♦ 21:40:54

Driving license!

Planerar ju att skaffa körkort till sommaren, och månaden jag bestämt mig för är juli men det kan ju ta kortare/längre tid. Har pluggat mycket teori men det spelar ju ingen roll hur mycket teori jag kan NU när jag inte kan köra särskilt bra än. Men det är alltid bra att kunna lite! Men snart, så fort snön försvinner, ska jag ut och köra och senare ta lektioner. Det borde ju gå!

2010-01-10 ♦ 20:52:08

Krulltott

Nu sitter jag här vid datorn efter två timmars lockning med locktången jag fick i julklapp. Den är verkligen superbra och gör grymma lockar! Dessutom håller de väldigt länge! :) Så imorgon ska skolan för första gången se mig lockhårig, hahaha ;) Fast inte så lockigt som det är nu, tur det!

Babyliss iCurl!

2010-01-10 ♦ 12:33:09

Melodifestivalen 2010

Nu har ju listan om alla deltagare i Melodifestivalen kommit ut och jag måste säga att det är en hel del bra artister med! Här kommer listan på de jag hejar på i varje delfinal:

Örnsköldsvik: Ola - "Unstoppable"
Sandviken: Andra generationen och Dogge Doggelito - "Hippare Hoppare"
Göteborg: Alcazar - "Headlines", Darin - "You're out of my life"
Malmö: Peter Jöback - "Hollow"

Så jävla kul att Peter Jöback ska vara med! ♥

Här är hela listan
2010-01-10 ♦ 11:24:47

10 januari

Satte alarmet på 9 med jag gick inte upp förrns nu. Med andra ord plågade jag mig igenom alarmsignalen tre ggr med snooze emellan. Aja, det blev ju lite sent igår och ni vet ju redan anledingen. Skitgrannar! Förresten var det nog inte dottern, för när när några var påväg hem kikade jag ut genom fönstret och såg att dem var lite äldre. Så det var föräldrarna! Det är ju ännu värre. ;o
2010-01-10 ♦ 01:29:58

Grannar skulle man inte ha

I 18 år har jag bott i det här huset och jag har ALDRIG störts av grannarna genom väggarna. De är nog ganska ljudisolerade skulle jag tro, eller trodde jag tills idag. De tidigare grannarna (ett äldre par) som bor vägg i vägg med den sidan jag har mitt rum på har lånat ut huset i ett par veckor till deras barn med familj. Dottern i den familjen är 90a, alltså 19 år. Och den jäveln(!) har antagligen fest nu, såsom det DUNDNKAR in i mitt rum när jag försöker sova. Jag hör till och med musiken och vad de lyssnar på. We Are Family, Disco Inferno, I Will Survive. Ingen jävla respekt visar dom. Nej, mamma el. pappa får allt gå och klaga imorgon!!!! Jag ska väl fan kunna få sova i mitt egna rum om natten!TYYYYYST!

2010-01-09 ♦ 23:10:12

Disney

Sitter just nu och lyssnar på massa disneylåtar på Spotify och funderar allmänt kring disneyfilmer. Många är ju faktiskt riktigt obehagliga eller åtminstone har de obehagliga scener.

Svärdet i stenen - tänker främst på hon häxan när hon blir drake och allt... usch.
Skönheten och Odjuret - att Gaston och hans gäng är så elaka mot Odjuret.
Snövit - dvärgarna, häxan... :o

2010-01-09 ♦ 17:40:39

Clay Aiken

Här ska ni få höra en snubbe som kom tvåa i American Idol 2003. Alltså vilken kille, vilken röst! Det är helt sjukt vad duktig han är och vilken förvandling han gjorde under Idol-resan. Hans cover på Mary Did You Know (lyssna på Spotify, youtube etc.) har jag älskat sedan jag hörde den för första gången när jag gick i åttan och fascinerades redan då av vilken röst han hade.


Audition


Finalframträdande


Tänk om vi kunde ha sådana stjärnor i Sverige!

2010-01-09 ♦ 15:38:55

Utläst

Nyss läste jag klart bok 37 av Sagan om Isfolket-serien och har alltså hela 10 böcker kvar. Jag började läsa böckerna den 29 april 2008, så det var ett bra tag sedan, men det känns ändå som om man inte började för så länge sedan... jag menar, man kommer ju ihåg böckerna så så bra. Men värst vad tiden går snabbt. Läskigt snabbt.

Well, nu ska jag ta ett litet break av Isfolket för att läsa Selma Lagerlöfs Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige. Det är en sådan bok man alltid har hört talas om men aldrig läst, och nu ska jag läsa den. Det är en svenskauppgift att läsa en 1800-tals roman.
2010-01-09 ♦ 11:22:16

9 januari, en lördag

Godmorgon! Imorse vaknade jag flera gånger och var skitsvettig, haha, och ändå var det kallt i rummet. Mardrömmar? Fast jag tror det var just för att det var så kallt i rummet men varmt under täcket att jag blev så varm, för när jag tillslut satte på elementet och rummet blev varmare och jag vaknade igen så var jag inte varm. Hah.

Aja, idag händer det nog inte så mycket vad jag vet. Kanske ska skriva lite på en medeltidsuppsats som ska in på måndag. Jag är väl egentligen klar, men läraren tyckte att jag skulle diskutera källorna också, men det går nog snabbt.

Jag märkte att ingen svarade på inlägget innan! Om ni inte gillar något av kortet så skriv det då! xD Jag är själv inte ens säker på om jag ska ha något av dem, men ändå! :D Kom igen!

2010-01-08 ♦ 15:08:33

HJÄLP MIG VÄLJA!

Idag fick jag mitt VISA-kort efter att tidigare haft Maestro så nu kan jag designa mitt egna kort! Dock har jag problem med motivet, och jag har just nu två kandidater FYRA kandidater.

 Haha, jag vet att det andra kortet har samma bild som jag har på bloggbakgrunden, men jag tycker det är enkelt och gulligt!
Bilden på första kortet är Shibuya Crossing i Tokyo, eftersom jag älskar Japan!
Det tredje och fjärde är på de kända japanska körsbärsblommorna! Cherry blossoms.

Snälla skriv en kommentar om vilket du tycker, skulle uppskattas! :)
2010-01-08 ♦ 15:01:03

Väska återlämnad

Veckan innan jul köpte jag en lila Björnborg-väska till mig själv som jag nu har lämnat tillbaka. Jag var lite tveksam redan vid köpet med eftersom jag fick 50% rabatt så slog jag till och tänkte att jag kommer nog börja gilla den ändå. Men det har jag inte... den har mer varit "okej".
Påväg till Jakan åkte vi vid Hummelmora för att kolla in radhuset på Barrytongränd som brann igår kväll. Riktigt hemskt och jag fick ont i magen när jag såg det.

Förresten såg jag en platt råtta idag! Det var också hemskt då den var påkörd och frusen. Man såg liksom benen och svansen och pälsen... stackarn.


Väskan jag lämnade tillbaka!

2010-01-08 ♦ 11:17:56

Nothing else I can say

2010-01-08 ♦ 10:51:27

Like always

Som ni ser är jag hemma från skolan väldigt tidigt, jag menar, det var ju inte länge sen jag skrev mitt förra inlägg. Då kanske ni förstår att en lektion blev "inställd". Engelskan. Alltså min engelskalärare är den mest oansvarige lärare jag någonsin haft. Vi får slippa lektioner bara vi ber om det, och så skjuts arbeten upp helt utan anledning. Vad är det här? Vi har bara chillat under hela Engelska B, och i A också förresten. Vi lär oss ju ingenting, hur ska det då gå på nationella i vår? Blä. Vad brukar ni göra på era engelskalektioner?

2010-01-08 ♦ 07:34:13

DYRT!

Ni har väl inte missat att elpriset ska vara riktigt högt idag mellan 7-10? Hela 10kr kW/h! Så nu har jag stängt av mitt element (snacka om att det kommer vara kallt sen när jag kommer hem) och min bandspelare som alltid står på av någon anledning. Ska nog dra ut kablarna till datorn också, en liten lampa lyser alltid där bak.

Nå, så alldeles straxt ska jag börja klä på mig ytterkläder för att dra mig till skolan. Orkar inte egentligen, men ibland måste man.
2010-01-07 ♦ 22:05:48

Mario Vazquez - One Shot

2010-01-07 ♦ 22:02:34

Ola - Baby Girl

2010-01-07 ♦ 20:29:22

First day of school

Ja, idag var det alltså första skoldagen efter ett skönt och välbehövligt jullov. Men jag måste faktiskt erkänna att det är lite skönt att vara tillbaka i vardagen. Sen finns det ju vissa saker som man helst skulle vilja slippa. Det bästa med idag var att vi inte hade någon idrott, då de som hade rester (prov) skulle göra dem i stället. Najs, eller vad?

Imorgon står matte och engelska på schemat. Ska bli intressant då jag knappt kommer ihåg något alls av vad vi höll på med innan jullovet på matten. Och engelskan, ja vad ska man säga. Jag undrar hur det blir med bokuppgiften som ska in nästa vecka. Vi har ju inte ens fått uppgiften och jag tror inte många ens har läst sin bok.

So Long!
2010-01-07 ♦ 18:44:50

Back In The Game

Nu är man tillbaka i bloggandet här på blogg.se. Jag har ju inte helt varit borta utan jag har faktiskt bloggat på annat håll, och där bloggar ju just nu fortfarande. Dessutom finns ju min väldigt gamla blogg kvar här.


Om

Min profilbild