2010-05-31 ♦ 16:59:39

31 maj 2010

Hörrni snart är det juli månad! Alltså har halva året snart gått. Gaaalet. Sitter och lyssnar på lite catchy musik just nu, och det är Eric Saades nya (och första) album som spelas på Spotify.

Idag hade jag min andra körlektion, vilken gick bra. Fick köra runt lite i Västra Jakan nu, runt runt runt samma hus. Haha. Ganska drygt. Nästa gång ska vi ut på störrevägar. Inte för att jag inte gjort det förut, haha. Jag körde ju fan motorväg igår! xD Så nu blir det hårdträning tills nästa lektion!

Borde egentligen plugga nu. Har två prov imorgon bitti som sagt och även historieuppsatsen som ska skickas in. Har alltid svårt att läsa igenom mina uppsatser, men nu måste jag verkligen göra det ordentligt då alla kommer att kunna läsa den. Pinsamt ;O Men ska läsa den nu...

2010-05-30 ♦ 19:32:52

Ovo je Balkan!

Min andra favorit i gårdagens Eurovisonfinal. SERBIEN! Han ser så himla glad ut på scenen, love it! Det är ju också väldigt charmigt att de inte alls dansar i takt haha :)

2010-05-30 ♦ 10:59:35

One Tree Hill

Jag har nyss sett klart säsong 7 av One Tree Hill! Vilket jävla slut alltså. Men guess what?! Det kommer en säsong 8 till hösten! Längtar som fan att få veta vad som händer, kan knappt bärga mig! Många tycker nog att OTH är dåligt nu när både Peyton och Lucas försvunnit, men om jag ska vara helt ärlig så saknar jag dem inte alls. De nya skådespelarna är helt underbara! Visst, inget kan slå säsongerna 1-4, men 5-6 var rent utav kassa säsonger. 7 for the win!

2010-05-30 ♦ 01:48:20

MilimAsså så sjukt jävla bra att jag dör! Hur sjutton kunde det gå så dåligt i ESC?
Aja, huvudsaken är att jag ♥ den! Hebreiska är ett så otroligt vackert språk också. Jag har sagt det och jag säger det igen: om jag inte läste japanska hade jag lätt läst hebreiska!

2010-05-29 ♦ 19:48:06

If we all give a little

Nu har jag faktiskt varit ute och övningskört två gånger idag!! Först åkte jag så långt bort som till Hässelby. Fast det är ju jättenära egentligen, bara över golfbanan vid mitt område. Men man måste ju åka runt hela Järfälla typ! Så det var lite kul. Ganska mycket bilar :) Dock finns det ju galningar på vägarna. Som idag när jag körde vid Björkebyskolan, då körde en bilförare rakt ut på vägen framför mig. Det var kö på andra sidan. Så jag fick ju tvärbromsa! Lite läskigt, men det gick bra.
Andra gången jag körde var nu klockan sju när mamma och jag ätit på Pizza Hut. Det var ju inga bilar alls vid Outlet så det kändes lugnt. Jag tror min körlärare kommer bli impad hur grym jag blivit sedan min första lektion! ;)

Snart är det ju Eurovision. Och jag ska nog plugga samtidigt. Har ju varit dålig och inte gjort svenskan än -.- Sitter och gör den nu! Något inom skolväg som känns jättebra att jag nu vet vad jag ska göra för statistisk undersökning i matten. Mamma kom på bästa idén! :D
2010-05-29 ♦ 14:39:13

Jag har ont i tummen

Vet inte vad jag gjort med min kära vänstertumme! Antagligen legat på den eller nått. Hm.

Idag måste jag plugga. Har planerat att göra det ända sedan i torsdags med det blir ju inte av. Plugga inför svenskaprovet ska definitivt göras. Jävla skitklass som bestämmer att vi ska ha prov på psykologin istället för att göra det hemma med bok. Idioter. Två prov samma dag på morgonen. Gr8!
2010-05-28 ♦ 23:21:42

28 maj 2010

Idag har varit en ganska bra dag. Några saker kommer jag däremot att förtränga. Jag har nästan inte ätit något idag från klockan 6 till 18 (alltså 12h) och det är bara för jag inte hade tid. Först skola och sen direkt till Lötsjö trafikskola för att gå på Riskettan. Kul att vistas i en annan miljö med nya individer för ett tag iallafall. Det var väl egentligen dagens höjdpunkt, fast då inser jag ju att idag kanske inte varit den bästa dagen heller.
2010-05-28 ♦ 18:08:53

Européer har ingen bra musiksmak!

Så jävla synd att Anna inte gick vidare till final i Eurovision igår! Jag tycker absolut inte att det var ett fiasko från Sverige, såsom alla tidningar skriver, det är istället alla Européer som inte har någon bra musiksmak! Anna gjorde ett strålande bra framträdande, och jag rös nästan eftersom det var så himla fint. Aja. Sånt händer.

Nu kommer jag istället heja på Serbien och Israel! Och Belgien! :D
2010-05-27 ♦ 19:55:45

Lee DeWyze vann American Idol!


Igår blev årets American Idol vinnare krönt! Det blev Lee DeWyze!!
Så jädrans bra. Jag har hejat på honom under hela tävlingen och så vinner han! :D
Hon åt höger om honom är Crystal Bowersox, årets Runner-Up. Med andra ord tvåa.

Vem vare som sa redan i mars att han kommer vinna?! JAG! Här och här sa jag det. Fyflen vad grym jag är 8) Nedjå, det är inte det som räknas. HAN VANN! :D
Just beleev.

2010-05-27 ♦ 15:41:43

Hoohoo

Nu ska jag vara ärlig i detta inlägg. Eller det är jag väl jämt egentligen. Men iallafall. Nationella i engelska gick inte så bra som jag hade hoppats, trots att jag nog visste att det inte skulle gå super redan när jag skrev det. Men betyget blev inte sämst iaf. Min lärare ligger och velar mellan vg och mvg på mig, men han tycker ändå att jag bör göra en komplettering för hörförståelse. Så det ska jag göra imorgon! :D

Dagen idag har för övrigt varit jättebra. Åkte en halvtimme tidigare till skolan för att prata med antingen min mentor eller engelskalärare. Jag pratade med min mentor i typ en kvart. Sen efter skolan pratade jag med engelskaläraren. Vi pratade i typ en halvtimma om massor med saker, och vi bestämde bland annat det jag tog upp i stycket innan! :)

Juste! Min tyskalärare kom fram till mig efter lektionen och sa att han hade tillräckligt med betygsunderlag för mig att jag kommer få mvg och behöver inte göra kursprovet!! Så tyskan är i princip avklarad! :D

Btw har jag...
7 av 11 saker kvar i årskurs två!
2010-05-26 ♦ 20:13:35

Har du tråkigt? Kolla på detta! xD

2010-05-26 ♦ 18:28:09

Me and my Guitar

Här är Belgiens bidrag till ESC!

2010-05-26 ♦ 15:24:14

Fan jag orkar inte

Det är ingen nyhet att jag har sjukt mycket i skolan. Men vafan jag pallar inte, vill bara sluta som alla andra gör. Allt ska ske just NU. Juni lär väl bli en helvetesmånad. Jag är så trött på skolan att jag inte ens orkar eller gläds åt att jag faktiskt får mvg i matte b.
Imorgon har jag japanskaprov men det kommer nog gå bra även om jag inte pluggar så mycket idag. Ska ägna mig åt annat, exempelvis historiauppsatsen. Får fan försöka bli klar eller skriva mycket idag så jag slipper den skiten i helgen. Ska satsa på att bli klar idag. Det går ju om jag bara kommer igång!!

Är på dåligt humör just nu så jag ska lägga mig och läsa ut min bok, sen blir det historia! GO REBECCA.

2010-05-25 ♦ 22:03:22

Ny hårfön!

Idag köpte vi en ny hårfön! Våran gamla var typ tusen år gammal och jättesvag i blåsten eller vad man ska säga. Dålig motor! Så nu har vi köpt en ny, och självklart i lila. Jag tror den är bra, men har inte testat med blött hår än. Det får ske imorra!

2010-05-25 ♦ 21:44:14

25 maj 2010

Sitter och kollar på Eurovision... samtidigt som jag pluggar japanska. Mycket språk, haha. På tal om japanska... var inte Serbia-snubben asiat?! Han såg precis ut som en blond japan. Gillade faktiskt låten också! För övrigt tycker jag inte någon låt varit särskilt bra ikväll, vilket är synd eftersom då kanske vi skulle haft en chans att gå vidare? Men om vi istället kommer vidare på torsdag (då de sägs att startfältet är starkare) så har vi ju större chans att vinna hela tävlingen! Skulle vara så kuuuul. Då ska jag lätt gå på finalen i Sverige ;)

Jag har iallafall gjort lite på kulturuppsatsen... eller tja, inte direkt börjat skriva. Men jag har lagt upp en mall och skrivit typ inledningen! Då är man på g så att säga.


Omg, Belgien var fan bra! :D
2010-05-25 ♦ 17:15:34

Life's a bitch and so are you

Så, idag har jag bockat för en punkt på min lilla lista över allt jag har kvar i skolan. Tyskaprov. 1 av 11. Jag ska verkligen försöka komma igång med något idag, varför inte kulturuppsatsen? Jag har ju en del material hemma och så kommer jag nog ha användning för samma böcker jag använder till historiauppsatsen. Lika bra att få en start på hela skiten!

Jag är jättetrött nu men jag ska nog ändå lägga mig i min sköna, bäddade, rena säng och läsa! Hade ju storstädning i rummet igår!

2010-05-24 ♦ 11:33:56

24 maj 2010

God morgon! Här sitter jag och pluggar. Försöker hålla mitt mål att skicka ett utkast idag, innan klockan tolv, och jag har skrapat ihop en del att skicka in.

Igår kväll körde jag i regnet. Det blev på vägar jag aldrig kört på så det var intressant. Vi skulle tanka, så vi körde till en mac i Barkarby, men där fungerade det inte... så jag körde in genom bostadsråden i Barkarby, mot Skälby och sen ut på vägen igen. Sen via Järfälla vägen mot Jakan, sen mot stationen för att kolla in vart bussarna skulle stå (de bygger om) och sen runt en del rondeller för att komma till Statoil. Roligt roligt. Känner mig iaf ganska bekväm med stora forden nu, som är diesel precis som körskolebilen!
2010-05-23 ♦ 12:07:07

23 maj - en månad kvar

Dåligt väder idag. Liiite skönt är det väl. Dock kunde det kanske vara lite varmare, men inte som det varit de senaste dagarna. Inte inomhus iaf!

Idag planeras det övningskörning och plugg! I pluggväg ska jag repetera alla typ 100 kanji, och även skriva en del på historian. Jag har som mål att skicka ytterligare ett utkast till min historialärare imorrn, men vi får se om jag hinner!

2010-05-22 ♦ 16:57:25

Jag tappar förtroendet för IKEA

Mamma och jag var på IKEA för ett tag sedan och gjorde inget speciellt. På ett ställa precis vid entrén hade de skrivit stort Jag älskar dig på olika språk. Förutom svenska så var det också spanska, franska, italienska, finska, norska m.m. Och japanska. Men där hade de gjort ett grovt fel, för det stod inte Jag älskar dig på japanska. Aishiteru är Jag älskar dig på japanska och vad stod det där? Watashi wa. WTF? Watashi wa betyder helt enkelt Jag. HAHA? Dåligt säger jag bara. Klant! Och dessutom stod det ju med romaji, våra latinska bokstäver, och inte japanska bokstäver. Vafan :)
2010-05-21 ♦ 23:23:39

Ray. En fantastisk film.

2010-05-21 ♦ 21:10:14

OH YES

Skickade in svenskan för en timma sedan och jag har även pluggat inför tyskaprovet.
Nöjd känner jag mig, och då ser jag ungefär ut såhär...

... eller inte!
2010-05-21 ♦ 16:06:18

AMAZING

Adam Lambert var helt amazing här omdagen på Ellen Degeneres Show!

2010-05-21 ♦ 15:42:00

There's a club in Miami...

Detta är inte riktigt den musik jag vanligtvis brukar föredra, men låten är bra!

2010-05-21 ♦ 12:23:09

21 maj 2010

14-16 skoldagar kvar nu. Sjukt mycket arbeten och prov som ska göras och pluggas till. Men det är bara att köra och se glad ut. Blir även några dagars jobb innan skolan slutar... så jag lär mig "yrket" innan det är dags på riktigt. Tufft att missa en skoldag, faktiskt!

Nu ska jag till ICA.

2010-05-20 ♦ 17:16:49

Så sjukt jävla grym!

2010-05-20 ♦ 16:58:51

Ett så roligt plugginlägg igen

Måste ta mig i kragen idag och faktiskt plugga. Gjorde ju inget igår. Men man blir ju helt död av den här värmen som sagt. Därför gör jag en sån där lista igen.

[X] SKRIVA KLART SPRÅKSOCIOLOGIN. Ska finslipas imorrn, kolla stavning och annat grammatiskt, sen skicka in!

En punkt. Bra, det klarar jag!
2010-05-20 ♦ 14:34:18

20 maj 2010

Imorse försov jag mig i en och en halv timme!! Hade ställt klockan på 7.45 och vaknade av den. Stängde av den och la mig i sängen igen för att bara vila en kvart till som jag brukar, och så SOMNAR jag! Vaknade igen 9.15, då mitt tåg går. Haha. Så det var bara att slänga på sig kläderna och mamma fick skjutsa mig till stationen då nästa tåg skulle gå 9.31. Vi lämnade huset typ 9.23 - och jag hann med tåget och kom i tid till skolan!! Utvilad var jag, men lika okoncentrerad.

Det är så jäkla varmt ute att jag tror jag dör. Och nästan inga sommarkläder har jag heller. Bara fula äckliga gamla trasor nästan! Bläääää på dem.

2010-05-19 ♦ 19:37:40

Ser man på!

2010-05-19 ♦ 18:41:18

Pick U Up

Hur har jag kunnat missa den här superbraiga låten med Adam Lambert?
Har ju haft den länge på iPoden!

2010-05-19 ♦ 18:03:21

19 maj 2010

Solig och varm dag igen! Jag typ döööör av värmeslag. Köpte iaf lite nya "sommar" kläder idag. Dock måste jag köpa något svalt att ha på benen. Vill inte direkt gå med korta shorts i skolan, och leggins har jag inte många. Får väl köpa några snart...

Borde plugga men det är så varmt och jag orkar inte :( Pluggar bättre på kvällen så då får jag se till att göra något. Antingen historia eller svenska.

Chattar med Charre just nu och vi har pratat om att vi kanske ska ses någon gång i sommar! :D Tog reda på att senast vi sågs var 17 augusti 2007 hos henne i Västerås, så det var ju ett bra tag sedan! Så vi får se vad som händer! =)
2010-05-18 ♦ 14:20:00

NP

Mattenationella idag gick faktiskt bra och jag hoppas resultatet blir lika bra det. Tror faktiskt jag har några chanser att få bra betyg, men det är bara några :)
2010-05-17 ♦ 21:06:09

17 maj 2010

Visste ni att det är min namnsdag idag? Grattis till mig och alla Rebeccor där ute!

Idag efter skolan åkte jag och mamma hela vägen till Gävle för att hälsa på Jessie och Nattis. Det var väldigt trevligt och Nattis var så söt, så söt. Vi följde till och med och hämtade henne på dagis. Roligast var hon i sitt lilla tält på rummet, helt galen och hon skrattade så mycket den gullungen :)

2010-05-16 ♦ 20:42:08

Jag tankar min iPod med örongodis

Min iPod har dampat i några dagar (typ låtarna hackar när jag bläddrar genom menyer och sånt) så idag återställde jag den till fabriksinställningarna och då försvann alla låtar. Jag visste naturligtvis det innan! Så nu har jag suttit och tankat in lite musik. Just nu har jag album av: Adam Lambert, Anna Bergendahl, Clay Aiken, Lady Gaga, Lovestoned, Magnus Weideskog och Melissa Horn. Inte mycket med andra ord. Men det får duga just nu!
2010-05-16 ♦ 15:14:56

Driving to Ängsjö

Idag har jag övningskört, och det rekordlänge... tror jag. Körde nämligen lite här omkring först, sedan så beslöt vi att jag skulle köra bort mot Kallhäll och senare ända bort till Ängsjö. Det är en bit det. Första gången jag stötte på rondeller (som dåligt nog inte var klara så det blev lite jobbigt) men det gick bra ändå. Så nu har man testat på en längre sträcka i lite större trafik samt täta skogsvägar där det känns som att man ska krocka så fort en bil kommer framifrån! Roadtrip!

2010-05-16 ♦ 10:18:52

Kungsholmens hamn

Jag ser ljusen som tänts i parken vid Kungsholmens hamn
Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand
Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv
Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll
Är du en av dem som var där när det hände
Eller saknar du nån du en gång trodde du kände
Är du en av dem som gråter när ingen ser på
Är du en av dem som berörs ändå
Jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt
Jag tänker hur gick det till, hur bar dem sig åt
Min lillebror går ut och vi vet aldrig vart han ska
Jag blir så rädd när jag tänker att det kunde vart han eller jag
Aldrig mer ung, eller aldrig mera fri
När det handlar om barn har vi rätt att ta nåns parti
Men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart
Och jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt
Alla som vill ta en stund att fundera
När ska vi göra mod av sorgen och börja agera
Nu städar man gatan och snart försvinner alla spår
Och vi fortsätter att växa fast han förblir sexton år
Jag ser ljusen som tänts i parken vid Kungsholmens hamn
Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand
Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv
Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll
Nej, det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll

Av Melissa Horn

2010-05-15 ♦ 22:49:34

Solen har värmt över Stockholm

Vilket fint väder vi i Stockholm har haft idag. På våran termometer visades det hela 28 grader, men den är nog inte exakt. Men upp mot 25 var den nog absolut. Mycket skönt. Hem från ICA åt jag och mamma årets första mjukglass. Jag tog med lakritsströssel såklart.

Annars idag har jag pluggat en hel del. Fått mycket gjort på historian faktiskt, så jag är väldigt nöjd. Har kommit halvvägs nu skulle jag säga, då jag mest har lite slutsatser och diskussion kvar. Och ja juste, en jämförelse med filmen Dreamgirls och/eller Ray ska göras också. Men jag har över en vecka kvar så det känns lugnt.

Imorgon blir det paus med historian och det blir matte hela dagen lång. Märker ni mitt lilla system under lovet? Har pluggat varannan dag historia, och varannan matte! Nice.

2010-05-15 ♦ 12:07:49

Där ute finns en värld av långa nätter

Melissa Horn är grym.

2010-05-15 ♦ 00:53:54

Ny design på bloggen

Nu har jag gjort om min design. Killen på headern är Eita Nagayama - en japansk skådespelare. Tyckte bilden var fin bara... talande på något vis. Eller jag vet nog inte vad jag snackar om, men hur som helst gillade jag inte min gamla header. Annars har jag inte gjort något märkvärdigt... ändrat lite teckensnitt, gjort bloggen bredare, ändrat färger.
Typ det.
2010-05-14 ♦ 19:25:51

14 maj 2010

Det har icke blivit något historiaplugg idag, utan istället har jag räknat en hel del matematik. Nationella på tisdag jöh! Känner att jag har koll på det mesta och viktigaste, men jag ska repetera hela boken senare... inte idag dock!

Nu ska jag nog läsa ut min bok.
2010-05-13 ♦ 22:17:32

Alicia med en röd ballong

2010-05-13 ♦ 18:56:53

13 maj 2010

Jag har försökt plugga lite idag. Svenskan blev aldrig klar igår, men jag kom underfund med att jag inte ska sitta och försöka göra klart den bara för att. Om det inte går att koncentrera sig så kan man lika gärna ta en paus. Den ska ju in nästnästa måndag så...

Idag har jag jobbat en del med historiauppsatsen, och har kommit en liten bit på vägen. Men den är långt ifrån klar. Innan den här helgen är slut ska jag analysera låttexterna lite mer ingående, ta reda på när och hur det gick till då de mörkhyade blev accepterade i det vita amerikanska samhället, samt kolla på filmen Ray som handlar om Ray Charles - spelad av Jamie Foxx! Hoppas den kommer ge mig lite bra info.
2010-05-12 ♦ 20:23:20

Kolla på detta!

Clay is back! :D

2010-05-12 ♦ 19:30:27

12 maj 2010

Idag sprang jag återigen 5,2 km och det kändes bra. Dock blev jag inte nöjd med tiden, men den skall förbättras! Jag känner att jag orkar mycket mer nu så jag ska satsa på 1 mil inom en snar framtid. Vet redan banan jag ska springa så det är ju bara att orka ge sig ut.

Har dessutom kört bil fyra dagar i streck nu. Alltså inte 24/7 men ni fattar vad jag menar... Jag måste säga själv att jag tycker jag blivit bättre. Inga större problem tycker jag, förutom att jag kollar lite för lite samt att växlingarna ska göras mjukare... sen kanske lite andra saker jag inte kommer på just nu. Detta är trots att bara grunderna. Det är mycket jag inte kan än!

Nu ska jag fortsätta med svenskan så jag blir klar IDAG.
2010-05-12 ♦ 09:01:13

Guten Morgen!

Det är sååååå skönt med Schlafenmorgen. Börjar 11.20 idag vilket riktigt najs! Idag står det matte och Englisch på schemat, och jag hoppas att vi får tillbaka vårt matteprov. Engelska NP vet jag inte ens om jag vill se eftersom det gick sämst, haha. Aja. Sedan efter Schule ska jag ut och laufen några kilometer (förhoppningsvis zwei varv runt Sandvik = 5,2 km) och efter det blir det plugg. Ska bli fertig med svenskan.

Nu blir det frühstück!
2010-05-11 ♦ 17:51:55

Plugginlägg

Idag bar det av till skolan samma tid som vanligt och jag var nog tröttare än vanligt. Höll nästan på att somna på pendeln lyssnandes på jullåtar. Men iaf, hade först svenska och kom igång med uppsatsen där. Sedan hade jag japanska och tyska. Inget speciellt där. Iallafall inget jag tänker skriva så här offentligt. Hähä.

Känner att jag måste få något gjort idag, så jag ska:

[X] Läsa igenom och finslipa hela pyskologiuppsatsen. Sen är den klar(!)
[X] Skriva klart själva innehållstexten på svenskauppsatsen om språksociologi. Minst 225 ord till.

2010-05-10 ♦ 19:29:57

Lev livet nätter och dar!

Någon mer än jag som älskade den här låten med Magnus CarlssonMelodifestivalen 2006? Riktigt catchy tycker jag! :)
(Oroa er inte för att ena högtalaren gått sönder, det är klippets fel!)
2010-05-10 ♦ 18:21:00

Körlektion!

Idag hade jag min allra första körlektion på Lötsjös Trafikskola! Det gick faktiskt bra. Gick igenom grunderna och finjusterade min teknik och så fick jag en del tips. Så nu ska det övas en hel del tills min nästa lektion om tre veckor! :) Hej körkort!
2010-05-09 ♦ 13:32:59

STARS!

Det är inte bara Louise som ser kändisar hela tiden, för igår såg jag nämligen hela fyra stycken! Och då räknar jag inte med Lady Gaga!

Jo, jag såg Alcazar inne på Globengallerian! Det var fett coolt! Såg först Andreas Lundstedt och tänkte "han ser ju... bekant ut". Sedan så typ kollade han upp och sa något till tjejerna (som jag förövrigt knappt lade märke till) och då såg jag att det var dem! :D :D Alcazar är ju så bäst!


Och innan på T-centralen gick denna snubbe, Stefan från Paradise Hotel, på samma tunnelbana som mig och Jessie! :D

2010-05-09 ♦ 00:05:14

The Monster Ball

Konserten med Lady Gaga var fantastisk! Hon är otroligt begåvad som sångerska, musiker och perfomer. Om det är någon som kan stå upp på en pianostol och spela med både händer och fötter är det hon. Nej, men konserten var grym. Hon var grym!
2010-05-08 ♦ 11:53:34

8 maj 2010

Dagens planer:

[/] Svara på de sista instuderingsfrågorna inför K&I-provet(Svarat på 1 ½)
[/] Hitta lite användbar information ur African American Music (Lite)
[X] Lady GaGa @ Globen!
2010-05-07 ♦ 17:43:58

7 maj 2010

Nationella provet i engelska idag gick väl inte lika bra som jag hade hoppats, men det gick väl okej antar jag. Snart ska vi käka Tikimasala och senare ikväll ska jag in till centralen för att möta upp syrran. Lady GaGa imorgon!

Sedan är jag jävligt glad att jag kollat så mycket på Huset Fullt den senaste tiden, då faktiskt ett ord jag lärde mig därifrån kom på provet! Om jag inte kollat hade jag kanske failat på den frågan. NAJS! Nu märker jag hur mycket man egentligen lär sig genom att kolla på engelska filmer/serier utan text!
2010-05-06 ♦ 10:29:49

Semi Precious Weapon

Förbandet till Lady GaGa!

2010-05-05 ♦ 22:21:36

5 maj 2010

Jag tycker jag har varit riktigt effektiv idag! Först klarade jag av matteprovet galant, synd att det inte var ett mvg-prov bara, och så har jag faktiskt kommit igång riktigt bra med historian! (Trots att man skulle börjat för typ två veckor sedan!)

Och nu ikväll var det ju sista avsnittet av Andra Avenyn! Asså det var ett heeelt sjuuuuuuukt bra avsnitt. Satt som på nålar hela avsnittet, så spännande och jag vet inte vad! Riktigt riktigt bra! :D Men jäkligt synd att det är slut nu, och sorligt. Kanske sorligast för de som följt serien sedan 2007... jag började ju innan jul förra året. Jag har ju inte heller sett säsong 2! Hoppas repriser kommer! :)

Imorrn är det ganska chill skoldag... endast tre timmars skoldag! Men jag ska plugga efter skolan ändå.

[/] Fortsätta med den historiska bakgrunden. Kanske 200 ord till + finslipning. (VIKTIGT: Den här delen är ju inte den viktigaste) Blev bara lite finslipning, men jag hittade en del annat!! :D
[X] Svara på åtminstone alla G-instuderingsfrågor inför K&I-provet.
2010-05-04 ♦ 21:43:56

Trolldom is the shit.

Jag har tagit en paus med Mina drömmars stad (trots att den är superbra!) eftersom bokanalysen ska in i mitten av juni, så det är helt enkelt inte värt att sitta och läsa den nu när jag har mycket annat att göra. Får börja igen när det lugnat ner sig lite. Jag har iallafall börjat med en ny bokserie av Margit Sandemo. Häxmästaren. Den är nog minst lika bra som Isfolket tror jag! :D


Imorrn är det matteprov och jag är väl inte så taggad egentligen. Kommer nog bli svårt! Sannolikhetslära är inget för mig. Men geometri är kul!

Efter skolan ska jag ut och springa igen, blir nog 5,2 då också. Vill springa längre men den där backen i slutet tar kål på mig! Den tar kål på alla!

Imorrn ska jag i skolväg:
[X] Börja researcha till mitt historiaarbete. Skriva ner den historiska bakgrunden om förtrycket av de svarta i USA. Minst 400 ord. 426 ord!!!
[ ] Skriva klart näst sista delen på psykologiuppsatsen.
[X] Skicka in min språksociologi disposition.


Synd att man inte kan trolla bort alla läxor och uppgifter...
2010-05-04 ♦ 15:12:38

Lovestoned!


Blivande sommarplåga? Men så sjukt bra! :D

2010-05-03 ♦ 21:40:37

3 maj

Har så sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt mycket i skolan nu. Som vanligt? JA :( Det känns som att nya uppgifter blir prackade på oss varje lektion och det tar ju seriöst aldrig slut. Det är ju nästan som att man inte vågar åka till skolan längre. Prov hit och prov dit. Men jobbigaste är nog alla dessa uppsatser. Hur många har jag nu... 1, 2, 3? Okej, inte så många, men det är ju inte bara chilluppsatser heller om man säger så.

:'( :'(

Annars blev jag ju 18 år och 4 månader idag!

Sprang Sandviksspåret idag också. 5,2 kilometer blev det. Ganska duktigt tycker jag.

Om

Min profilbild