2010-07-30 ♦ 21:22:58

Sommarlov

Äntligen har jag nu också fått sommarlov! Har ju jobbat ända sedan skolan slutade (t o m innan den slutade) så jag har inte fått känna att det är lov. Men nu så! Inga tider att passa, jag kan vara vaken och sova hur länge jag vill. Och på torsdag blir det Göteborg!
2010-07-25 ♦ 20:01:32

Letters to Juliet

Var ju och såg Letters to Juliet idag med Louise! För att fatta mig kort tyckte jag den var riktigt bra och fin. Italien där de för de mesta befann sig är så otroligt vackert också. Jag skulle mer än gärna kunna se den igen, och jag lovar att när den kommer ut på DVD har den en plats i min filmhylla.
När jag travade upp till Biomaten för att hämta ut biljetterna stod ingen mer än Peter Swartling där! Ni vet, snubben från den första Idol-Juryn. Det var lite kul ;)

2010-07-24 ♦ 19:35:06

"Cuz every likes to party on a Saturday night"

Fick mig hela 13 timmars sömn inatt. Gick och la mig redan efter klockan nio igår kväll, läste en stund sen somnade jag bara straxt efter tio! Jag var ju helt slut efter jobbet så det var bara skönt. Annars idag har jag inte gjort mycket. Åkte med mamma och pappa till MediaMarkt för att mamma skulle köpa en ny laptop. Sedan har jag bara legat och varit asseg, trött och rastlös. Nu lyssnar jag på musik och städar.
Men imorgon ska jag på bio med Louise och vi ska se Letters to Juliet! :D

2010-07-23 ♦ 20:50:21

after changes we are more or less the same

Jag har haft fullt upp med jobbet nu i veckan! Det har både varit kul och mindre kul. Ganska segt. Förutom idag då jag och en annan fick skruva/slita loss alla sitsar, ryggstöd och nackstöd på två vagnar från Holland och packa ner dem i 2 ½ pallar. Jobbade nästan hela dagen utan paus, bara lunch! Men tiden gick fort och det var ganska kul, och jag fick beröm för jag var så händig ;) Äsch, men man får ju in snittsen tillslut.
Nu är det ju bara en vecka kvar och det ska bli så skönt att äntligen få njuta av sommaren och lovet. Snart börjar ju faktiskt skolan också. Känns lite stressande då jag inte känner att jag fått något lov än. Vill inte börja skolan nu. Förra året vid den här tiden längtade jag nog en aning till skolan, att få göra något på dagarna och ha rutiner och så! Men inte i år.
Idag var det ju löning, och jag fick fett med bra betalt! Dock har jag fört över ett par laxar till mitt egna Japankonto då vi ska dit nästa år. Har en hel den stålar där nu så jag kommer inte att behöva snåla direkt ;)

Lee DeWyze - The Boxer

2010-07-17 ♦ 22:08:31

LABOR PAINS

Här är en film jag kan rekommendera! Labor Pains med Lindsay Lohan i huvudrollen. Rolig och lättsam film, precis som hennes filmer brukar vara. Det är även den senaste hon gjort, som kommit ut, även fast den är ett år gammal. Lindsay har ju haft lite... problem de senaste åren. Sitter väl fängslad nu?

2010-07-16 ♦ 20:09:46

It's where the oceans touch

"Another working day has come and gone away." Bara två veckor kvar nu! Ska bli så skönt, så skönt! Jag har aldrig längtat så mycket till helgerna som nu. Sitter bokstavligen och räknar timmarna och dagarna redan från måndag. Och nu är helgen här!
Jag har kommit in i någon slags Westlife-fas nu igen. Låtarna rullar i iPoden dagarna långa (okej, jag har typ alla deras album, och alla låtar blandas så det är inte så konstigt). Call me a geek, men Westlife är grymma!
Jag har iallafall tappat bort min bok Barn av sin stad, del 2 i Mina drömmars stad-serien. Så nu var jag ju så illa tvungen att börja läsa den fjärde Twilightboken Så länge vi båda andas. Jag har bara läst ett kapitel ännu, men åh så bra den är!

2010-07-12 ♦ 21:36:51

Warmth

Det är alldeles för varmt för att sitta vid datorn, att ens sitta inomhus! Galet. Och på jobbet är det galet varmt också, men nu har Erik visat mig hur man sätter på AC:n i hytten så jag kan sitta där och svalka mig! Igår var det 32 grader, idag 30... imorrn ska det bli 30 igen men på onsdag 25! Liiite svalare iallafall.
Torrt och tråkigt inlägg. I helgen var jag ju som sagt i Gävle. Mitt tåg var försenat i över en timme så jag kom fram klockan tio på kvällen. Förutom att bara ta det lugnt, solade vi och besökte Furuvik Zoo. Där kunde man se bland annat apor, ormar, kameler, hästar, kor, grisar, getter, kängurur, påfåglar och krokodiler! Men också äckliga fiskmåsar som snodde människornas mat när de satt och åt. Usch!
Nu är ju Jessie, Rickard och Nattis här i några veckor och eftersom det är så varmt kommer det bli en riktig bloggtorka, och även datortorka!
2010-07-08 ♦ 22:17:02

Spontanitet

Blir en liten tripp till Gävle imorgon för att hälsa på syrran :) Bokade sista minuten idag! Ska bli skoj att komma iväg någonstans. Kommer hem igen på söndag! Tjoflöjt!
2010-07-07 ♦ 20:31:14

All that I wanted was you

Här bjuder jag på ett litet videoklipp där Erik sjunger Amelia! :D Det är jag som filmat och lagt upp på youtube. Yes! Upptäckte även att det är kasst ljudkvalitet på kameran.

2010-07-06 ♦ 19:06:30

ERIK HASSLE!

Igår var jag, tillsammans med Louise, på Erik Hassles spelning på Grönan! Det var grymt jävla bra och Erik är en grymt jävla bra och cool människa! Efter konserten var det signering, vilket vi inte var beredda på, så Erik fick skriva på mitt kvitto in till Grönan och Louise knäppte även ett kort på oss två! Louise den lyckans osten kände på hans hår och fick sin nu ännu snyggare converse signerade!
Det här var iallafall en kväll som vi sent kommer att glömma!2010-07-01 ♦ 16:40:32

1 juli

Hej! Nu har jag inte skrivit på ett par dagar, men det gör inget. Jag har haft fullt upp! Jobbat från 7 till 15.30 (egentligen 14.30 hihi) varje dag, och idag var det min första "riktiga" dag på jobbet egentligen. Jag är ju ersättare för en snubbe och nu har han gått på semester! Och min första dag idag gick faktiskt bra. Skulle ju ara göra golvet, och om man är riktigt snabb så kan man säkert göra det på högst 4 timmar. Men jag drygade ut det som fan, och blev klar klockan två. Alltså typ 7 timmar! xD Fast sedan gjorde jag massa annat imellan.. åt lunch, hade rast, våtdamsög(?) förarsittsen... full rulle alltså. Fick jäkligt ont i fötterna. Men det har varit skoj :) Tyvärr så är jobbet vääääldigt ensamt.

Igår träffade jag Emelie och Mikaela! Det var jättetrevligt och kul eftersom det var längesedan vi sågs. Och pga det pratas det nästan bara om gamla tider. Vi har ju känt varandra i 12 år nu! Vi tog en liten promenad runt Viksjö, mot fastebol (gamla låg/mellanstadiet) och sen hem igen! Mycket skoj! Senare på kvällen kom även Jossan och hängde med oss en stund!

Det är så najs att det är torsdag idag, för då är det fredag!!!! Och sen är det helg då jag ska gå på Eclipse med tjejorna! :D:D:D:D


Juuuuuste. Har ju glömt berätta om betygen. Visserligen har vi inte fått alla, tre saknas just nu, men betygen är bra. Det bästa är att jag fick mvg i engelska! Som jag krigat och som jag .. ogillat Erik. Men nu blev det högsta betyg och jag är klar med engelskan förevigt! :D

Om

Min profilbild