2010-10-29 ♦ 17:28:13

WWRY

Ett simpelt ord kan beskriva denna musikal: Grym!

Köpte en tisha till ära av den också. Love it!

Vill gå igeeeeeen!

Klipp från den engelska upplagan (som jag såååg!) :D Sången börjar inte förräns 4.00 men men!

2010-10-28 ♦ 14:41:40

We Will Rock You ikväll!

Den här dagen har jag väntat på i över fyra år! Måndagen den 24 Juli 2006 kl 19.30 (detta vet jag för jag har kvar biljetten!) var jag på den bästa musikalen jag någonsin varit på. På Dominion Theatre i London spelades We Will Rock You! Sedan dess har jag velat se den igen sååå himla mycket, och jag har bara längtat och väntat på att den skulle komma till Sverige. Och nu är den här och det är dags att se den igen! :D :D :D

2010-10-27 ♦ 20:34:20

Antavla

Jag släktforskar ju som projektarbete. Riktigt kul om det går bra. Vilket det inte gör egentligen. Den forskning jag hittills gjort är att ha pratat med mamma och kollar på gamla anteckningar som hon gjorde när hon var ung, så något riktigt detektivarbete är det inte ännu. Men det kommer väl förhoppningsvis! Här är iaf min antavla som jag knåpat ihop de senaste dagarna. Ganska häftigt eller hur?

2010-10-24 ♦ 11:41:50

24 oktober

Sitter här och plågar mig själv med att jag i nian inte valde naturprogrammet före samhällsprogrammet. Korkade Rebecca, du har väl aldrig gillat samhälle? Natur hade passat mig så mycket bättre. Mycket matte och andra naturämnen som skulle vara roliga. Men vad ska man göra nu liksom.. plugga upp alla ämnen sedan? Palla det liksom det är sjukt många ämnen. Nej istället får man nu plågas igenom hela trean med fel ämnen ;o Litteratur, staden & framtiden och religion. Jaja.

2010-10-23 ♦ 23:42:19

23 oktober

Godkväll! Idag var det alltså Högskoleprovet. Säger bara att helvete vad svårt vissa delar och frågor var. Jag var inte säker på många svar förutom ett par på mattedelen. Provet överlag var så att jag sollade bort de minst rimliga av svarsalternativet.. sen gissade jag mer eller mindre på de som återstod. Men ibland var jag säker, så det var inte jättesämst. Jag får nog inte särskilt bra poäng kan jag lova, särskilt inte som jag hostade ihjäl mig och förlorade flera minuter på vissa delar. 50 min kan tänkas mycket för ett prov med svarsalternativ, men jag lovar er att det är stress stress stress!

Imorgon blir det nog Kista för att kolla in ett par vinterskor nu när den faktiskt kommit. Tyvärr. Sedan blir det plugg. Jag måste plugga. Jag har inte nu eller kommer inte ha lust imorgon att plugga. Blä. Så just därför gör jag en kort lista på vad som ska göras.

[X] Skriva loggbok för projektarbetet
[ ] VG/MVG-uppgift i filosofi måste fråga om hjälp!
[X] Räkna klart sidan jag har kvar i matten

Inte mkt? Nej, men jag ooorkar inte.

2010-10-22 ♦ 21:01:00

22 oktober

Har fått värsta idéerna nu hur jag kan göra om mitt rum typ! Eller tja, ny säng(120cm) och platt-tv(>30") så blir allt perfa! Imorgon är det högskoleprovet från 8.20 till 16.15. Känns ju inte så kul men vad gör man inte för framtiden ;o Det kommer nog inte gå så bra för jag har inte förberett mig, men å andra sidan gör jag det bara för att det är en "kul grej" att testa på. Om jag får bra poäng (vilket jag inte tror) så är det ju bara bra!

Juste, imorse kom ju första snön också. Såhär såg det ut utanför mitt fönster:





















2010-10-19 ♦ 21:35:03

I ♥ STDNT

Nu har jag tagit ett steg närmre studenten, för jag har nämligen beställt min studentmössa idag! :D
+ lite kleidung och sådant! Ungefär 1400kr gick det på, ojdå, men så kan det gå.

2010-10-19 ♦ 17:40:49

I won't tell you everything

Idag är det tisdag och på tisdagar har jag som vanligt matte och tyska. Matten gick bra och jag hann med en hel del, och på tyskan kollade vi på en film. Der Tunnel heter den. Verkar ganska bra men problemet är ju att vi kollar med tysk text så det ju är en aning svårt att hänga med i allt. Men men!

Och juste idag var det några estetelever från norra som kom och sjöng i matsalen. Alltså, jag förstår inte att man går estet och ens kommer in där när man inte alls kan sjunga? Det var typ en eller två som sjöng helt okej, de andra var typ crap. Jaja, en eloge kanske de ska ha ändå för att de vågar ställa sig i en skolmatsal och sjunga.

Min MSN har krånglat i flera dagar och idag vill den sig inte heller. Kanske bara är bra för då kan jag göra klart min svenskauppgift och skicka in den! :)

2010-10-18 ♦ 21:58:15

Stad

Stad-serien av Per Anders Fogelström är ju verkligen fem stycken riktigt grymma böcker. Eller i och för sig har jag inte läst alla, men de två första var grymma och den tredje som jag läser nu är också bra. Tyvärr är dem riktigt seglästa och man kommer verkligen ingenstans. Har väl läst en fjärdedel av den tredje delen Minns du den stad och har nu bestämt mig för att ta en paus och läsa någon annan bok. Synd, men det tar helt enkelt för lång tid för mig att läsa dessa böcker och jag har flera superbra på tur så det får bli så ;) Så ikväll blir det nog att fortsätta läsa Margit Sandemos serie Häxmästaren! :)
2010-10-18 ♦ 21:36:36

Ny dag, nya tag!

Just nu lyssnar jag på världens bästa Peter. Jöback såklart! Gosh, han är verkligen grym. ♥ Men det var inte det jag ville skriva om. Helgen spenderades för det mesta hemma hos pojkvännen min och vi gjorde faktiskt inte så mycket mer än att titta på tv och film. Juste, lite tv-spel hann vi med också ;) Vi kollade på SATC2, Grown Ups och Nightmare on Elm Street. Bra filmer allihopa! :)

Idag är det måndag igen till en inte så rolig vecka tror jag. Jag måste göra något på mitt projektarbete snart annars är jag dödsdömd. Men det är sjukt svårt att släktforska och jag ångrar fan att jag valde det, men visste inte annars vad jag ville göra? Så drygt att man inte fick göra en träningsdagbok... men jag frågade ju inte heller! >< Aja, upp med hakan och fortsätt kämpa är vad jag måste göra.

Imorrn blir det provuppkörning! TAGGA!
2010-10-16 ♦ 14:06:42

Idol 2010

Juste, Minnah åkte ju ur Idol igår kväll. Jäkligt synd tycker jag, då hon var en av mina få favoriter. Jag hade gärnat se fler grymma framträdanden med henne och se hennes utveckling. Men nu blir det väl att fortsätta heja på... jag vet inte... Andreas Weise? 

2010-10-15 ♦ 23:55:46

Almost 1 million corpses

Mår alltid dåligt av sådana hära filmer. Så jäkla fruktansvärda, och det värsta är ju att det som händer faktiskt har hänt. Att människor kan vara så grymma.

Men det är så värt att se sådana filmer.

2010-10-15 ♦ 12:11:06

Vackra Sophia Bush

2010-10-15 ♦ 10:55:52

15 oktober och jag är glad!

Idag är jag ledig! Superskönt för detta behövs efter en vecka med hela tre prov. NK-provet gick väl sådär, var inte fullt så säker på alla frågor, och japanskan gick väl också helt ok. Något ord jag inte kunde översätta, men sånt är livet.

Tyskalektionen var sjukt rolig igår btw. Vi spelade typ ett spel att man fick ta ett kort till att börja med, och bilda en mening med den. Och sen ta ytterligare ett och bilda en meningen med bägge orden. Sen ett tredje osv. Sjukt roliga och bra meningar blev det, och det var en jättebra övning för vi lärde oss supermycket. I början tvekade jag lite för jag vill inte säga fel, men sen blev jag säkrare och sket i om det blir fel för hon rättar ju! :)

Nu vart det mycket skola igen! Ajabaja. Igår var finaste Timmy här en stund på kvällen iaf! Vi gjorde inte särskilt mycket som vanligt utan glodde på PH och sen typ andra tråkiga saker på tv.

Idag har jag även hunnit med att ha körlektion. Först fickparkerade jag för vi inte hann med det förra gången, och sen blandade vi typ allt jag gjort hittills! Det gick väl helt okej, men både han och jag var inte helt nöjda. På tisdag ska jag ha test-körprov iallafall! Sjukt spännande! :D Då gäller det ju typ verkligen att visa vad man går för. Så nu i helgen måste jag köra som f*n!!
2010-10-12 ♦ 22:54:33

12 oktober

Här kommer lite tråkig update igen. Hade matteprov idag vilket gick asbra och jag fick typ högsta betyg på det, VG, så det är ju kul. Väldigt lätt var det också av någon anledning. Har nu, efter två veckor, hittat vad jag ska skriva om på svenskauppgiften så det känns ju också jättebra och ska börja med den på torsdag tror jag när alla proven är klara. Imorgon är det NK-prov och jag vettefan hur det kommer gå, sjukt mycket att plugga på och vet ju inte ens om det kommer? På torsdag japanskaprov som jag inte heller vet hur det kommer gå, men jaja. Brukar alltid vara onödigt nervös innan japanskaproven och så är de, ALLTID, superduperlätta. Japanisch blir det plugg på imorgon iaf. Glosor, kanji, grammatik here I come!

Juste, idag fyllde världens sötaste och bästaste Nattis två år!
2010-10-08 ♦ 09:36:38

Dinge

Tänkte bara uppdatera kort om tråkiga ting. Måste ta tag i skolan nu. Känns som att efter gårdagens "pluggning" fick mig delvis upp på hästen igen. Måste bara komma igång med svenskan så sitter jag uppe helt! Ska nog gå till min lärare idag och snacka eller något!

Juste, inatt drömde jag en mardröm om min studentmössa! Jag ska ju ha storlek 54 men i min dröm var den sjuuukt stor. Usch, det var typ hemskt! :(

Om

Min profilbild