2011-02-20 ♦ 19:48:22

You cannot stop me

Har inte pluggat såhär mycket på riktigt länge. Redan i fredags började jag med att, direkt när jag kom hem efter skolan, skriva på en uppsats. Skrev "klart" den tills kvällen. Ska kolla igenom den nu och se så att jag fått fram det jag vill, korrekturläsa, och sen skicka den till läraren ikväll för lite respons. Igår gjorde jag en annan uppgift. Läste igenom två låånga häften om August Strindberg, och känner väl att uppgiften ska gå att genomföra. Idag har jag skrivit en hel del på min Staden och framtiden uppgift så det är inte mycket kvar på den heller. Känns bra att för en gångs skull vara ute i väldigt god tid. Särskilt när jag vet att jag kommer ha matteprov snart, och att vi nog kommer få nått jobbigt i religionen. Juste, har även skrivit klart min projektuppsats idag, loggen, och skickat in båda. Fan vad gött! Nu ska jag chilla en stund och sedan fixa med naturuppsatsen. Yey!
2011-02-13 ♦ 19:54:35

I guess I love the way it burns

2011-02-13 ♦ 12:13:46

Melodifestivalen 2011 del 2

Självklart följer jag Melodifestivalen i år också. Min favorit Christian Walz var med, men tyvärr suger ju svenska folket som vanligt och röstar inte vidare honom. Okej, jag röstade inte heller. Men ändå. Christian var fanimej bäst alltså. Gillade även Elektriskt låten, även om tjejen flåsade väldigt mycket. Brolle och Sanna Nielsen gick vidare till final. Lorén och Daniel Karlsson (The Moniker) till andra chansen.
Men känns så härligt att få höra av Christian igen, blir så glad :D
2011-02-10 ♦ 22:11:22

PLUGGIS 2

Haha, glömde bort mitt förra inlägg. Har inte alls haft lust att blogga sedan jag köpte min mac. Dålig bloggdator. Eller ja, safari suger.
.
Har varit sjuk hela veckan typ och är inte frisk ännu. Ingenting är kul faktiskt. Livet känns bara deppigt och tråkigt. Skolan suger. Har alltid tyckt min skola varit ganska okej förrän nu när vi fått veta att vi typ inte får något mer lov förrän vi tar student. Fyra månader utan lov. Helt jävla sinnessjukt. Men alla lärare säger olika så ingen vet något typ. Får la hoppas på det bästa.
.
Mycket plugg också. Som ska göras i helgen:
* Projektuppsats
* Japanskaglosor
* På något sätt börja med Upptäck Stockholm
* Tyskaglosor (eget initiativ)
* Läsa i litteraturboken typ..
* Plugga matte
2011-02-04 ♦ 20:25:06

PLUGGIS.

Måste plugga. Idag. Imorgon. På Söndag.
[-] Matte Jag skiiiter iiit.
[ ] Läsa det kommunistiska manifestet
[ ] Läsa i litteraturboken
[ ] Skriva projektuppsats
[ ] Plugga kanji
[ ] Plugga till naturprovet

Om

Min profilbild