2010-11-30 ♦ 22:56:12

Ice Cream Freeze!

Mycket har jag gjort de senaste dagarna. I helgen var jag med finaste. Först var vi hemma hos honom och käkade sen vid åttasnåret drog vi in till stan för att se The Social Network på bio. Helt okej film och klart sevärd. Dock kanske inte någon biosuccé! Sedan tog vi en liten längre väg hem, tuben till Vällingby sen bussen hem till honom för att sova :)

Idag var jag och Louise på tv-inspelningen för Hellenius Hörna! Hade hoppats på lite roligare kändisar, men gästerna som var där var Maud Olofsson (partiledare för C) och Marie Göranzon (skådespelerska). Kan väl säga såhär att jag har varit på betydligt roligare inspelningar, men men. Kul ändå! David Hellenius är ju grym iaf ;)

Justäää imorse köpte vi en glassmaskin! :D

Har kommit grymt långt med min släktforskning nu. Det går alldeles för bra för mitt eget bästa och jag skjuter undan allt annat skolarbete. Så tar en paus nu i ett par dagar så kan jag fokusera på andra ämnen. Men det kliar som fan att fortsätta forska! Har ju hittat mina sex första 1700-talister nu!!
2010-11-24 ♦ 21:51:18

Japanska

Har blivit så fruktsansvärt trött på japanska. Vet inte ens om jag har ett intresse för det längre. Inbillar jag mig eller försöker jag tvinga mig själv att fortfarande tycka om det? Tyvärr är det ju japanskakursens fel. Så grymt jävla tråkigt att jag vill gå och dö nästan. Jag skiter fullständigt i Japan på 1400-1500 talet, jag skiter fullständigt i en massa jävla business-ord, jag skiter fullständigt i äckliga fula samurajer och tråkiga svartvita filmer eller färgfilmer från 80-talet som inte ens har någon handling. Jag skiter fullständigt i vem som luktar äckligast av Johan, Dario och Robert. Jag skiter fullständigt i allt på japanskalektionen för allt är bara crap. Jag vill lära mig normal japanska och framför allt ha roligt på lektionerna. 
Just nu vet jag inte ens om jag vill fortsätta japanska studierna efter gymnasiet. Sedan typ årskurs sex har jag älskat Japan och japanska men nu verkar ju det dö ut. Bajs på det jag som hade så många planer. Får la stå ut i ett halvår till sen får jag se.


いま 日本語は つまらないです。 さよなら!
2010-11-21 ♦ 22:32:09

Quotes.

-Happiness comes in many forms. In the company of good friends, in the feeling you get when you make someone else’s dreams come true, or in a promise of hope renewed. It’s ok to let yourself be happy, because you never know how great that happiness might be. Sometimes pain becomes such a huge part of your life, that you expect it to always be there, because you can’t remember a time in your life when it wasn’t. But then one day you feel something else. Something that feels wrong only because it’s so unfamiliar, and in that moment you realize you’re happy.

-Do you ever look at a picture of yourself and see a stranger in the background? Makes you wonder how many strangers have pictures of you. How many moments of other people’s lives have we been in? Were we a part of someone’s life when their dreams came true? Or were we there when their dreams died? Did we keep trying to get in as is if we were somehow destined to be there? Or did the shot take us by surprise? Just think. You could be a big part of someone else’s life and not know it.

2010-11-20 ♦ 18:02:59

The Other Side of Me

Har faktiskt varit duktig idag och pluggat en hel del. Har skrivit ett hemprov i naturkunskap, skrivit klart min komplettering till naturkunskapen, samt skrivit en hel del på mitt högtidstal som jag kommer att hålla på måndag. Dock måste jag nog förbereda några rader till då det inte riktigt håller tiden. Men det får jag la göra imorgon tror jag. Då måste jag också skriva loggbok till projektarbetet. Usch, jag har knappt gjort något de två senaste veckorna och jag skäms lite över det. Men men!
2010-11-18 ♦ 19:59:04

Too school for cool

Kom nyss på att jag inte pluggat sedan början av lovet. Och det var ju typ tre veckor sedan, nästan? Galet. Men har väl typ inte haft så mycket att göra, eller jo visst men allt är typ till nu. Ska fasiken plugga imorgon iaf. Måste skriva klart naturhemprovet så har jag det klart, sedan typ... jag vet inte men jag ska prata med min lärare i skolan ang. högtidstalet för jag tror inte jag kan göra det. Det finns en gräns liksom.

Har nyss kollat på typ halva Hannah Montana filmen, och måste ju säga att den är urgrym! Har varit riktigt anti Miley Cyrus, men hon är ju riktigt bra ;) Laddar ner serien nu också, kan ju kolla på den på vår nya stora TV nu!!!

2010-11-17 ♦ 22:54:56

Harry Potter och dödsrelikerna

Hej hopp!! Ikväll var jag på bio tillsammans med Emelie och Mikaela. Kollade på nya HP såklart, det är ju tradition! Den var helt okej, bättre än den senaste, men sämre än iaf 1-4. Nu har man sett den och jag längtar till sista delen med stort.. D. Ska bli spännande att se hur de gör slutet nu, för det är en hel del kvar som händer om jag inte minns rätt! Annars var det trevligt att umgås med tjejernaa =)
Juste! Hämtade ut mitt körkort idag! :D AAASSNYGGT! ;)

Här kommer iaf en bild på mig och Mickis innan bion!

2010-11-16 ♦ 23:18:23

First Ride

Tänker inte dra någon uppkörningsberättelse här just nu, men vill iallafall berätta att jag nu tagit min första åktur själv med vår lilla Ford Ka! Kan säga att det var en underbar känsla att få ha kontrollen helt själv där ute på gatorna. I mörkret. Mys! Körde hem till pojkvännen, men jag ville köra mer så vi tog en trip till McDonalds där han bjöd på glass och sen så åkte vi en lite längre sträcka tillbaka hem till honom! :D När jag körde hem nyss så fick jag verkligen en känsla av att "fan vad stor jag känner mig." Här åker jag på vägar jag alltid åkt med mamma eller pappa, men nu kör jag här helt ensam i ett fordon. Galet, men kul! Vill köra mer nuuuu!
2010-11-16 ♦ 18:30:24

Hatsune MikuÄr inte det här typ sjukt häftigt? Visste inte ens att den här tekniken fanns, men tydligen så gör den det. Fan vad världen går framåt! Läs artikeln här!
2010-11-15 ♦ 17:02:11

KÖRKORT!!!

2010-11-13 ♦ 16:48:47

Murray and Burton comeback?!

Läste nyss här om planerna att Chad Michael Murray och Hilarie Burton kanske kommer tillbaka i säsongens One Tree Hill! Jag hoppas som fasiken att det är sant, för det skulle vara så j-vla grymt!

2010-11-12 ♦ 18:10:09

I Am Not A Robot

Jag giller inte videon, men låten är fantastisk!
2010-11-11 ♦ 17:34:06

Exposed

Idag var det inte en så bra dag. Konstigt att det kan vända så, då allt var bra igår. Jag vet inte vad som är felet med mig, men det är fan riktigt påfrestande att vara själv ibland. På tåget till skolan imorse gick en snubbe runt och predikade:

"Vill ni ha evigt liv? Jesus kristus kan ge er det!" "Ni kommer en dag få se att det jag säger är sant!" "En gång var Sverige ett kristet land, nu ses Sverige som ett u-land andligt sett. Tio kvinner blir våldtagna varje dag!" "Jesus kommer alltid att älska dig."

Det påverkade mig inte så mycket, jag är inte kristen eller så. Men ändå.

Tyskan var rolig som vanligt. Älskar verkligen vår lilla tyskagrupp. Jag, Daniel, Rasmus, Sara och Eric. Det är helt seriöst den enda lektionen som får mig på bra humör. Vi gör alltid så roliga grejer och ingen klankar ner på en när man säger fel. Vi har bara roligt och skrattar. Idag rättade vi roliga historien vi hade skrivit ihop tillsammans på tisdagslektionen. Sedan fick vi klippa och klistra nya historier av meningarna. Kanske inte gymnasienivå, men kul.

Sedan kommer det värsta. En håltimme på en timme och fyrtio minuter i ensamhet. Jag har aldrig haft något emot att vara ensam i skolan, men nu helt plötsligt finner jag det sjukt jobbigt. Jag vill bara hem. Särskilt så sent på dagen då det för det första inte är en kotte man känner i skolan, sen är det över huvud taget få elever på skolan. Ingen lunch fick man heller idag utan jag fick ju köpa en fralla på pressbyrån igen. Flera hundra kronor har jag lagt på mackor därifrån.

Jag är nog lite paranoid också. Känner mig utsatt hela tiden. Vet inte vart jag har alla människor och tror hela tiden att någon vill göra något mot mig. Börja bråka, själa från mig. Tycker det är jobbigt att åka hem i rusningstrafik... usch. Från och med idag tar jag nog direktbussen hem för att slippa hysterin och alla skumma människor. Jag får finna mig i skumpandet runt Haga och den sjukt dryga korsningen vid Rinkeby.

2010-11-07 ♦ 20:47:53

Sjunde november!

Idag har jag gjort en hel del faktiskt! Varit på IKEA och köpt en ny lampa (jag råkade ta sönder min gamla nya FYI), sen har jag varit i Jakan för att kolla på en jacka.. dock fanns den ju icke i min storlek och i färgen jag ville ha. Aja, kanske är onödigt då jag redan har två vinterjackor. Jag har förutom detta pluggat lite naturkunskap samt jobbat med mitt projektarbete! Lite One Tree Hill har kollats också ;)

Imorgon är det skola igen. Jag längtar inte, då jag inte pallar med alla läxor och uppgifter som väntar. Särskilt ett tal i svenskan vi helt plötsligt måste göra. Det är inte det att jag har svårt eller tycker det är superjobbigt att prata inför klassen, men ett högtidstal kan ju vara lite pinsamt? Dessutom har jag inte tid att öva på ett tal dessa tider...
2010-11-05 ♦ 22:48:05

PH Leo!

Juste, idag när vi var i stan såg jag en Paradise Hotel deltagare som gick förbi mig på Klarabergs..vägen? Eh, alltså när man går från centralen till sergel... Aja, det var iaf Leonardo! xD Kollade nyss på hemsidan och såg att han bor här där jag bor, i Järfälla! Coolers juh!
Sedan har jag ju icke berättat vem jag såg på Karlbergs station för ett par veckor sedan. Sara Nygren, som spelade Sigrid i Andra Avenyn! Sjukt oväntat! :D

2010-11-05 ♦ 22:02:09

I ♥ WL

Som ni borde veta vid det här laget så är Westlife min absoluta favoritgrupp. Jag förstår inte hur man inte kan tycka om dem, eller visst, jag förstår att folk inte gillar musiken.. men denna tanke typ att "Westlife är ett töntigt pojkband" förstår jag inte. Herregud! Deras nya album kommer ju i månaden och igår släpptes musikvideon till nya singeln Safe, och den var såååå grym. Och låten också. Love, love! Jag hoppas fortfarande av hela mitt hjärta att de besöker Sverige nästa år och har åtsminstone en liten spelning som jag kan gå på.. och inte bara besöker Idol igen som de gjort TVÅ gånger!

Här är iaf deras nya singel Safe.. kolla gärna på videon på Youtube! ;)

2010-11-05 ♦ 17:28:44

Soon to be

Inte långt kvar nu och GOSH vad jag längtaaar!!
2010-11-05 ♦ 12:52:41

Beneath the sheets of paper lies my truth

Igår skulle jag ju som sagt ut och springa. Och det gjorde jag så duktig som jag är. Men det var ett rent helvete ska jag säga er. Nog för att jag är en smula otränad på den fronten, men det var så fruktansvärt kallt att det kändes som att huvudet skulle sprängas! Det var fett med oskönt. Tror fan att jag lägger skorna på hyllan och går i springide tills våren tittar fram.

Biljetterna till Harry Potter och dödsrelikerna (så heter den va?) del 1 beställdes igår av Emelie och Micki och alldeles straxt ska vi fara in till stan och hämta dem! :D Kul! Spännande det kommer bli, har faktiskt längtat lite till filmen för en gångs skull!
2010-11-04 ♦ 12:36:40

'Cuz then when I fall in the downhills will all be worth it

Vaknade lite senare än vad jag tänkt mig...  har la fått 10 timmars sömn iaf. Nejmen, idag måste jag plugga lite sen vid tre tänkte jag faktiskt springa ut på en joggingrunda i området. Får se hur mycket jag orkar, har ju trots allt inte sprungit på ett tag... och 3 km på löpband är ju inte riktigt samma grej liksom.
2010-11-03 ♦ 21:30:59

Tredje november

Det är faktiskt bara två månader kvar till jag fyller 19 år. Nitton år, fattarni? Helt stört! Tänkte skriva en short update om de senaste dagarna... i måndags, ja i måndags så åkte jag med pojkvännen till Kista och sen in till stan för att hitta ett par jeans till honom, men tyvärr blev det ingen lycka på den fronten. Trevligt var det iallafall. Igår morse åkte jag först till Stinsen tillsammans med min syster för att bara umgås och shoppa lite. Jag fick med mig ett nytt svart linne samt en lila långärmad tröja från ginatricot. Kul med nytt. Efter detta åkte jag nästan direkt till trafikskolan för plugg och körlektion. Gick asbra typ. På kvällen for jag hem till pojkvännen min där jag även sov över! I eftermiddags åkte jag direkt från honom hem till syster som fyllde 24 år idag! Mycket gjort på bara tre dagar faktiskt, men så skare väl vara när man väl har tiden.

Imorgon ska jag nog bara ta det lugnt faktiskt. Blir ensam hemma hela dagen då alla faktiskt... jobbar. Eller mamma är på kurs dåra. Då blir det plugg - naturkunskap, filosofi och kanske lite körteori! Vill ju inte sitta helgen innan skolan börjar igen och plugga som en dåre.. inte kul. Inte kul.

Grym låt som Laura Izibor framförde i OTH för ett tag sedan. Can't be love.

2010-11-01 ♦ 14:23:34

Första november ver. 2

Nu är det äntligen november som jag längtat så mycket till. Känner på mig, och hoppas som fasiken, att denna månad kommer bli bra. Inte nog med att den börjar med höstlov utan mycket skoj kommer att ske. Tyvärr har jag ju ändå en del att göra den här veckan, plugg och sådant, men jag överlever nog det också om jag tar tag i det ordenligt. Tjoflöjt! :)
2010-11-01 ♦ 03:10:00

Första november

Kan jag leva med dina brister?
Kan jag leva med mina brister?

Sluta ljug för dig själv.

Om

Min profilbild