2010-12-30 ♦ 19:15:24

Just one day

Tjo. Det är ju faktiskt bara en enda dag kvar på året. Galet. Imorgon lägger jag nog in en sån där kulig lista om året 2010. Hoppades att jag skrev en sådan förra året, men nej det gjorde jag ju icke. Och icke för 2008 heller. Men 2007. Men den är ju inte så rolig.

Idag köpte jag däremot den allra sista julklappen. Haha. Har ju inte gett bort alla ännu eftersom imorgon, på nyår, ska vi har lite fest här hemma med stora familjen, och då ska resten av syskonen och småflickorna få sina.
Har hittat en film som har premiär i januari som jag måste se på ett eller annat sett. Den har redan gått på bio ett tag i USA, sug att den inte finns på TPB, men men. Burlesque heter den iaf, och är med bland andra Cher och Christina Aguilera.
2010-12-29 ♦ 01:21:31

29 december 2010

Snart är året slut. Kan ni tänka er?! Ganska stört om ni frågar mig. Julen har väl inte varit den bästa av alla jular, men så är det väl när man blir stor. Alla julstämmning försvinner. I varje fall för mig. Om två dagar är det nyårsafton, och sen blir det ett helt nytt år. 2011. Det året fyller jag 19 (om 5 dagar btw), jag tar studenten och kommer ut i vuxenlivet. Eller nja, som det ser ut så ska jag ju fortsätta sitta i skolbänken. Men men! Mitt 2010 har varit riktigt grymt och jag hoppas det nya året kommer bli minst lika bra om inte bättre!
Orkar inte skriva så mkt om de senaste dagarna, förutom att jag fått min lilla MacBook Pro 13"! Är väl inte sådär gaaalet nöjd, men nöjd är jag väl. När jag tänker på det har jag inte flyttat den från mitt rum sen den kom, vad är det då för mening egentligen med att ha en  bärbar? Men men. Den tiden kommer! Snygg är den iaf!
Ikväll var jag på bio med älsklingen och vi såg The Town. Vanligtvis skulle jag inte säga att det är min typ av film, men denna var faktiskt riktigt grym! Kan ju vara lite för att Ben Affleck var med, han är lätt en av mina favvoskådisar. Men nej, den var faktiskt sevärd :-)
2010-12-17 ♦ 21:09:19

Mac!

Är snart en stolt ägare till en MacBook Pro!

2010-12-14 ♦ 21:27:45

Jag och mina listor

Som sagt har ju mycket att göra innan lovet, så här kommer en liten pricklista:

[X] Repotage
[X] Artikel
[X] Rättning av uppsats
[ ] Ma-prov
[X] Filosofiredovisning
[X] Projektlogg

2010-12-14 ♦ 16:07:10

Ibland har jag också ögon

Jag brukar säga att jag är ansiktsblind, enbart för att jag sällan ser kändisar. Haha. Men nu på de senaste tiden har jag stött på väldans många. På bara 1,5 månad har jag sett: Leo (Paradise Hotel), Sara Nygren (Andra Avenyn), Kitty Jutbring, Rasmus Troedsson (Andra Avenyn), Erik Hassle, Rickard Sjöberg (Postkodmiljonären), Maria och Kamran Montazami, Johanna Toftby, Katerina Janouch och idag bloggerskan Tyra Sjöstedt! Det kallar jag en förbättring! ;-)

2010-12-14 ♦ 08:44:57

RRRRRRRRRRRRR

Sitter här och getting ready for school, fast har egentligen inte så mycket tid att skriva här men gör det ändå. Mycket ska göras den kommande veckan för höstterminen börjar lida mot sitt slut. Jag har två uppsatset, ett prov, en redovisning, en loggbok, en rättning av en uppsats kvar att göra. Och jag har knappt börjat med något. Känns.. stabilt.

Snart är det juletider också, eller det är ju det nu men jag syftar mer på julafton och det. Vill ha en massa saker i julklapp men ändå inte. Just nu står en MacBook Pro/Air högst på min lista, men det kommer jag ju absolut inte få så jag vill kanske ha pengar istället. Men hur är det med den där parfymen, Dior mascaran, makeup-kursen eller OTH boxen? Gah. Så svårt!!! Men en Mac dator kommer jag nog kanske köpa ändå.. typ. Får se om jag vill spendera alla mina pengar på det.

Nu måste jag borsta tänderna och springa ut så jag inte missar bussen. TJO!
2010-12-11 ♦ 12:20:01

Meet the Montazamis!

Igår åkte jag och mamma till Västermalmsgallerian för att träffa Maria Montazami som var där på Amelias bloggträff!! Var verkligen jättekul och värt att stå i kön för att få träffa henne en kortis. Hon var verkligen lika trevlig och charmig som på TV och tog sig verkligen tid för alla fansen.Hennes man Kamran gick omkring bland alla människor och var lite utanför när Maria fick all uppmärksamhet. De flesta struntade i honom, men jag tog mod till mig att knacka honom på axeln och fråga Can I take a picture? och det fick jag! :D
2010-12-06 ♦ 19:57:42

Marmeladenkissen

Idag har jag bakat! På tyskan på torsdag ska vi ha lite julfika och då skulle alla (i varje fall i min grupp) baka något tyskt hemma. Så jag bakade något som på tyska heter Marmeladenkissen (Syltkuddar) Det gick riktigt dåligt först, hade typ översatt måtten fel. Eller jag trodde ju att 150 gram mjöl var lika mycket som 1,5 mjöl, men det var ju bevisligen fel. Så mamma fick rycka in med vågen och så löste allt sig. Ganska lätt deg att göra, inget avancerat i. Knepigt blev det ju att göra själva kuddarna. Men de blev ju bra ändå! Här är receptet btw, dock på tyska.

Först skulle degen stå sådär i 30min i kylen. I don't know why.


Sen kavlas och skäras i rektanglar :D


En liten klick hallonsylt!


31 godingar på plåten och iiin i ugnen!


Mina små mästervärk! :D De som ser någorlunda normala ut i formen är de jag gjorde av degen som blidde över. Fick in snitsen!


Ser de inte gooooda ut?! De var... helt okej ;) Mer sylt hade varit bättre.
Juste, ska strö lite vaniljsocker över :)
2010-12-05 ♦ 17:32:36

Time passes by

Hej hopp! (känner alltid att jag vill rimma när jag säger så, men det blir alltid så inappropiate) De senaste dagarna, eller de senaste jag skrev ju fasiken i fredags, har det inte hänt så mycket. Glömde ju att berätta att i onsdags var vi hemma hos Alicia för att fira henne 2 år! Älsklingen följde också med så nu har han nästan träffat hela stora familjen ;)
I fredags, efter Hassle-stalkandet, hade jag ju filosofiprov. Det gick väl helt OK, jag kände nog inte att jag kunnat ge så mycket mer med tanke på hur dålig jag är på detta ämne. Jag älskar att filosofera, men jag behåller helst tankarna för mig själv eller diskuterar med någon närstående. Meningen med livet är till exempel inte kul att filosofera.
Igår var jag hos älsklingen och det var mysigt som vanligt. Vi kollade på Kungfupanda och sen dansbandskampen haha. Skulle egentligen sovit över men eftersom jag hade planerat att plugga idag så kändes det inte särskilt smart tyvärr :/ Menmen. Förresten så var det två månader igår! ♥

Här kommer ett litet citat av Whitey Durham från OTH:

- Don't be afraid to make mistakes, to stumble and fall, cause most of the time, the greatest rewards come from doing the things that scare you the most. Maybe you'll get everything you wish for. Maybe you'll get more than you ever could have imagined. Who knows where life will take you. The road is long and in the end, the journey is the destination.
2010-12-03 ♦ 22:09:03

Jag stalkade Hassle!

GOOOOSH. Det är såhär att jag alltid spanar efter kända ansikten när jag går omkring i stan. Särskilt vid centralen. Har som en vana att alltid spana efter Erik Hassle när jag åker hem från skolan via centralen. Idag när jag åkte till skolan, well, jag tänkte inte på något speciellt och spanade inte heller för en gångs skull. Går ner till tunnelbanans gröna linje och allt är frid och fröjd. Och vem ser jag inte direkt då om ERIK HASSLE!! Jag höll på att dö typ var inte alls beredd på att se honom där! Gosh, han kliver på samma tåg som mig och självklart går jag hack i häl för att sitta nära. Han ställer sig vid ena dörren och ställer mig vid andra (det fanns massvis med sittplatser xD). Lyssnar lite på vad han säger i telefonen. Mod har jag inte att säga honom något när han inte pratade längre, haha. Och så går han sjääälvklart av vid Oden där jag också går av! Dock klev han upp på andra sidan men jag följde honom med blicken tills han försvann ur sikte ;) Haha. Vilket morgon! :DFrån spelningen på Grönan!

Om

Min profilbild