2010-06-27 ♦ 12:53:28

What I did to you was hurtful

Efter att ha sett Erik Hassle på centralen har jag blivit galen i hans musik. 
Hans röst är underbar och så jävla bra! :) Jag gillar verkligen hans version av denna låt!

2010-06-26 ♦ 21:40:29

tjugosjätte juni

Nä. Jag tänker inte bo här hela livet. Finns absolut ingenting här i Järfälla! En håla är vad det är. Bättre att bo mitt i Stockholm, metropolen, där man kan ta sig vart man vill hur enkelt som helst. Vasastan, Söder, Aspudden (kanske inte metropol, men fint!). YES!

Jag har upptäckt att jag blir otroligt rastlös nu när skolan är slut. Jobbet är ju bara på jobbet liksom, medan skolan är... tjaa, hela tiden! Det är nästan så att man saknar att ha något att pyssla med. Någon uppsats att fila på. Haha. Eller kanske inte. Men det är sjukt segt ändå att inte ha någonting att göra.
2010-06-26 ♦ 14:16:45

Fyrklöver

Enligt legenden representerar varje blad någonting: den första är för hopp,
den andra är för tro, den tredje är för kärlek, och den fjärde är för tur/lycka.

2010-06-25 ♦ 11:00:45

3-1

Japan vann över Danmark i gårdagens VM-match! NAJS säger jag bara.

2010-06-24 ♦ 17:07:21

24 juni 2010

Idag på jobbet fick jag börja med att klättra upp i en spårvagn som hängde i luften för att tvätta fönstrena. Endast för att få mig sysselsatt, kanske? Men jag lyssnade iaf igenom hela Erik Hassles album! Sen efter det fick jag tvätta fönstrena på en annan spårvagn. Precis innan det fick jag provköra spårvagnen inne i tvätthallen! Körde några tiotal meter! Kul! Någon halvtimme senare fick jag köra igen tillsammans med killarna på mitt jobb! Men då utomhus på ett övningsspår typ! Det ni ;) Sen på lunchen började jag snacka med ytterligare en kollega... det blir bättre och bättre för varje dag!
2010-06-23 ♦ 13:12:01

Erik Hassle

Idag när jag skulle åka hem från skolavslutningen såg jag självaste Erik Hassle på centralen, nere vid pendeltågen! Kände igen honom på frissan (såklart) och ögonen. Grymt coolt! Dock vart jag tvungen att googla honom med mobilen för att vara riktig säker! xD

2010-06-22 ♦ 17:57:01

Jobb dag 5

Idag har jag jobbat min femte dag. Ganska bra dag, men väldigt jobbig. Dagen började med 2,5 h inte görandes någonting då vagnen skulle komma in halv tio. Men efter det har jag jobbat hårt efter schemat och knappt haft några raster förutom lunchen. Det andra som var bra idag var att jag pratat med några nya på jobbet. Några killar i min ålder som var trevliga... så kanske har man nu snart några att hälsa och snacka lite med.
2010-06-20 ♦ 17:39:25

"Störst av allt är kärleken"

Eftersom jag har återigen upptäckt så mycket negativitet kring monarki och, faktiskt, hur hela Sveriges samhälle är uppbyggt, tänker jag lägga upp ytterligare två bilder på Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel just eftersom jag tycker att bröllopet igår var så himla vackert.2010-06-19 ♦ 22:32:37

Det kungliga bröllopet

Har det inte varit en fantastisk dag idag, Sverige?! Idag är en sån där dag man är stolt över att bo i Sverige och vara svensk. Jag tycker det är så otroligt fint med monarki, och skulle inte alls vilja avskaffa det som de flesta verkar vilja. Men jag tror det är typiskt svensk att vara emot allt. Jag lovar att en majoritet av alla svenskar såg vigseln idag. Hur som helst tyckte jag vigseln var väldigt fin och det var roligt att på något vis få vara med om den, fast bakom en tv-skärm. Detta är historia!


Foto: Jonas Ekströmer/Scanpix

2010-06-18 ♦ 21:06:39

Ännu en dag går förbi

Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Men hallå, jag har ju sommarlov så det är ju så det ska vara! Vad jag har gjort är att kolla på en massa Huset Fullt avsnitt, sen vart jag ju tvungen att stänga av datorn för att det börja åska och blixtra som aldrig förr och då fick jag allt sitta och läsa. Sen blev det ytterligare ett par avsnitt av Huset Fullt. Jag har dessutom lyssnat en del på Harel Skaat. Hittat en massor med nya låtar, som ex. Ve'at, Kama Od Efshar, Bdidut (Shalehet) och Yamim Aherim. Ni borde lyssna på dem!

Här får ni Yamim Aherim! Han börjar inte sjunga förrens 1.16 så spola dit om ni inte vill höra en massa prat på hebreiska som vi troligtvis ändå inte förstår! :D

2010-06-17 ♦ 19:49:54

Ve'at

2010-06-16 ♦ 21:23:37

16 juni 2010

Hur mycket jag än tycker om att läsa får jag inte läsa mitt på dagen! Jag blir bara så trött och somnar så fort jag blundar och lägger ifrån mig boken. Ibland hinner jag inte ens lägga den ifrån mig...

Imorgon är det den sista skoldagen i årskurs två. Om jag inte behöver komma på fredag eller någon annan dag för kompletteringar. Eller tja, jag kan ju inte komma nästa vecka så... Jag hoppas som fan på att den här jäkligt långa tiden det tar för min lärare att rätta en ynka uppsats på mindre än 600 ord betyder att jag klarade det? För fan jag vet inte vad jag gör annars. Nä nu blev jag bara på dåligt humör. Hejdå.
2010-06-15 ♦ 17:48:34

Det där kortet alltså...

Gårdagens körlektion gick faktiskt bra. Inga kanske jättemega problem, men några finns ju alltid eftersom det ska vara så petnoga. Jag har iallafall bestämt mig för att tänka om. Hur mycket jag än vill ha körkortet innan trean så vet jag inte om jag fixar det. Det finns helt enkelt inte tid. Ska jobba hela juli, det är apmycket kö på trafikskolan så många körtider existerar i princip inte. MEN det är inte enbart negativt. Istället kan jag fokusera på att bli en mycket säkrare förare som inte stressar (enbart för att få kortet så snabbt som möjligt). Jag lär ju inte klara uppkörningen om jag är superstressad. Och när jag inte kan ta många lektioner i sommar kan jag ju istället satsa på att bli grym på teori. Lets face it, det kommer inte ens gå att ta ett körkort om man stressar sig till det. Och ett misslyckande skulle ju göra allt värre. Men sen är det bara att go for it i höst istället! För 2010 är mitt år!
2010-06-14 ♦ 09:30:44

I'm driving one of your cars

Klockan elva ska jag ha min tredje körlektion. Sjukt jobbigt att jag blir nervös inför dem hela tiden. Inte så att jag är rädd för läraren, haha nej, mer att vi inte kommer vidare liksom. Vill inte spendera hela sommarlovet med att inte komma någonstans. Jag vet ju liksom att jag kan. Det går bara lite sämre på körskolan när man har en person som granskar varje rörelse. Aja. Idag känner jag att det kommer gå BRA!
2010-06-13 ♦ 13:32:43

We all bleed the same way as you do

2010-06-11 ♦ 22:04:06

Teeeeeeeeori!

Nu så har jag pluggat en jädrans lite teori. Skulle varit mycket, men på dessa tre timmar hann jag bara det urkorta första kapitlet kallat Introduktion! Men gjorde sååå mycket imellan plus att datorn stör väldigt mycket. Till exempel så har jag nu köpt biljetterna till Eclipse som jag ska gå på tillsammans med Lousie, Mina och Natalia!
Aja, imorrn ska jag fortsätta med pluggningen tror jag, och vill ju hinna med en hel del till. Sedan har jag ju pratat om att kanske vara med Jonna, men får se hur det blir med det... :)
2010-06-11 ♦ 15:01:46

And we cried, oh, how we tried

Om ni undrar så lickades jag faktiskt skriva klart och skicka in kulturen igår. Jäkligt skönt, I say. Idag annars hade vi psykologi och sen skrev jag en engelskauppsats. Jag hoppas på gud att det gick bra så slipper jag att plugga engelska någonsin mer, även fast jag egentligen älskar engelska. Men men! Om det går bra så är jag även helt ledig nästa fredag!

Nu har alla, precis alla skolor förutom Cybergymnasiet sommarlov. Känns ju helt jävla stört att vi tvingas gå i skolan en vecka och tre dagar extra. Visst, nästa onsdag hade man kunnat ta... men nästnästa? Aja, det är ju inte bara jag, även fast det känns så här.

Jag har btw börjat läsa en engelsk bok. Egentligen var det min engelskalärare (hehehe) som tyckte att jag kanske borde läsa lite engelska varje kväll för att hålla läsförståelsen uppe, typ. Så jag tog det rådet och började läsa en bok som jag köpte för fyra år sedan, men som var alltför svår då. Men nu kan jag läsa den. Då ser man ju att man utvecklats. Den heter The Wish House av Celia Rees. Har läst ett antal böcker av henne, ungdomsböcker, och har alltid tyckt om dem :)

Ännu en nyhet som Maria Montazami har kläckt är att det kommer en Svenska Hollywoodfruar säsong 3. Så jäkla najs säger jag bara! Och hon ska såklart vara med! :D
2010-06-10 ♦ 17:31:07

How old are you?

Jag har nyss skickat in min statistiska undersökning. Fattar inte varför jag låtit den legat och gnagt i mig i flera dagar när den i princip varit klar redan förra veckan! Skrev bara till pyttelite nyss, och nu är den skickad. Najs! Nu, idag, efter middagen, ska jag skriva klart min kultur. Jag ska, jag måste! Då har man två saker ur vägen idag iaf, kunde varit tre om vi hade hunnit med uppsatsen jag skulle opponerat på idag. Nu blir det nästa vecka istället -.- Aja, är redan förberedd så :)
2010-06-09 ♦ 22:36:40

"Lord Jesus!"

Lord Jesus är ett uttryck jag börjat använda nu när jag chattar. Mestadels bara lord, men jesus tillkommer ibland. KUL! :DNEJ, jag är inte kristen! :D

2010-06-09 ♦ 16:16:06

You Lost Me

När jag såg det här framträdandet med Christina Aguilera för två veckor sedan på American Idol dog jag nästan. Så bra ♥

2010-06-08 ♦ 20:34:54

Hallå där kött och blåbär!

Skitseg skoldag där jag knappt gjort någonting! Dock väldigt goda nyheter på svenskan, fick skitbra på svenska nationella och slipper även göra romananalysen på Mina drömmars stad. Skönt! Och nej, jag är inte lack för att jag läste boken och för att sen inte behöva göra uppgiften. ÄLSKAR BOKEN!

Sen hände det något väldigt skojigt på pendeln. Haha, jag garvar typ när jag tänker på det. Ofta sådant händer liksom? Men det var en kille som satt i närheten av mig och sen flyttade han till framför och börja snacka. Jag blev lite smårädd för man vet ju inte vad det var för snubbe. Tänker inte säga så mycket förutom att han inte var helsvensk (det dömde jag på namnet och en specifik kroppsdel som liknade en viss skådespelares, lol! XD) och han var 24 år. Hade även spelad basket i Järfälla. Mer var det inte! HAHA. Det korta samtalet varade kanske i tre minuter för sedan klev jag av!

Knasig dag och det där förstörde helt min dygnsharmoni eller vad man ska kalla det. Det händer inte så mycket i mitt liv och när det gör det blir det konstigt! Haha.


2010-06-07 ♦ 20:18:55

She works hard for the money

Hur sjukt chill, roligt, och faktiskt fysiskt ansträngande (gosh, träningsvärk i armarna imorrn) mitt jobb som spårvagnsunderhållande är, så föredrar jag nog faktiskt skolan. Skolan är en miljö med välkända ansikten och platser, man vet hur allting fungerar och hur man ska och inte ska bete sig. Och framför allt finns där alla kompisar.

Idag var det min andra dag på mitt jobb. Som sagt var det galet chill, men ansträngande under vissa stunder och ganska kul. Fick lära mig att städa golvet med alla möjliga redskap, bland annat med en golvmaskin som var lite svår att manövrera, men det är bara teknik det handlar om! Kommer nog lära mig att bemästra den inom en snar framtid. Jag fick även lära mig att tvätta fönstrena, och det var faktiskt ganska kul. Jag tycker om att städa!

2010-06-06 ♦ 16:58:37

♥Massor med kärlek♥

2010-06-06 ♦ 13:30:40

Find your freedom in the music

Dance in the Dark är min absoluta favoritlåt med Lady Gaga. Den är helt fantastisk och att den var självaste öppningsnummret till hennes Monster Ball Tour som jag var på gör den ännu bättre. Memories, memories!


2010-06-06 ♦ 09:54:45

Morsning korsning!

Idag hade jag ställt klockan på åtta, men naturligtvis somnade jag om och vaknade klockan nio igen. Aja. Får se hur det går med att sova tidigt ikväll då, ska ju upp typ halv sex!

Jag läste ut Mina drömmars stad igår, boken till min romananalys, så snart ska jag väl sätta igång med den. Jag skrev även typ klart min statistiska undersökning igår, men som sagt ska jag bara höra med min lärare om vissa saker! Annars idag står det en kulturuppsats på planeringen!!
2010-06-05 ♦ 21:21:50

Clay Aiken hos GMA

2010-06-05 ♦ 16:29:52

5 juni 2010

Dålig uppdatering här! Men jag har faktiskt gjort massor annat i dagarna, exempelvis umgåts med familjen då både Natalie och Alicia har varit! Då måste man ju se till att umgås med dem!

Nå, jag har ju tänkt att plugga en del i helgen. I dag ska jag göra klart matten! Iallafall så mycket som det går då jag måste fråga min lärare om en sak... Wih me luck!
2010-06-02 ♦ 22:08:05

Sean Banan och hans rumpfixering!

2010-06-02 ♦ 17:50:05

Tried & True

Igår, 1 juni, kom ju Clay Aikens nya album Tried & True ut! Nya och fräscha covers på ballader från 50- och 60-talet. Kanske inte direkt den genre jag föredrar med honom, men ska inte klaga :) Han har gjort en ny cover på Unchained Melody, men jag måste säga att den första från typ 2003 är mycket bättre! Mesig röst tyvärr :(
Favoritlåten är Suspicious Minds. Helt klart! ♥

2010-06-02 ♦ 17:01:06

Första dagen på sommarjobbet!

Nu har äntligen klarat första dagen på mitt sommarjobb, mitt första jobb någonsin! :O Jag finstädar spårvagnarna på Veolia! Fick städa en del idag och prova på, men det finns mycket kvar att lära. Ska jobba två dagar nästa vecka igen, och sedan kanske om två veckor. Och om tre veckor är det bara att köra på ända till slutet av Juli!

När jag kom hem så hade jag fått post! :D Och vad var det inte om inte godiset från gratisgodis? Jag blev så jäkla glad! :D Detta förtjänar jag efter en lång & slitsam arbetsdag.

2010-06-01 ♦ 19:51:44

Vad fan är problemet?

Nu tänker jag ta ut mina aggressioner här. Min idiot till lärare är dum i huvudet. Han kan ju fan inte ändra det han sagt till mig att jag ska göra? Snackar om engelskan btw. Först säger han att jag ligger på vg-mvg, och att jag bara behövde göra ett äckligt kompletteringsprov på listening (och bara behöver få VG+ på för att få MVG). JAG VEEEEEEEEET ATT JAG FICK VG+ och nu så skriver han helt plötsligt att jag ska göra reading också? Alltså vaaaaa? HAN SA ATT JAG BARA BEHÖVDE GÖRA LISTENING!!! Ska jag behöva stressa upp mig och göra två prov till nu innan skolan är slut? FAN HELLER. Nu är jag nöjd med ett vg i engelska, fast jag förtjänar ett mvg. Men jag har ju mvg i allt annat så GRATTIS TILL DIG SOM BLIR DEN FÖRSTA ATT GE MIG ETT VG! TACK OCH HEJ, JAG KOMMER INTE SAKNA DIG!

Den här låten är till dig! (Ta den inte för seriöst, kom igen, så elak är jag inte)
2010-06-01 ♦ 18:59:50

日本語をはなしましょう!

いま 私は しんりがくを べんきょうしている。 つまらないよ >< 
パートは あした はじめて、 私は しでんを そうじする。 しんけいしつだ! 
パートの あとで ヴォールセトを(?) ジョギングする!
2010-06-01 ♦ 17:01:11

הראל סקעת - בואי היום

Asså den här låten är sjukt bra! Härlig och chill! Sen att man inte förstår ett skit gör inget. Finns så mycket bra som väger upp mot det ändå *blink* Gillar hur de gjort musikvideon, att han går runt och kameran följer med non-stop. Måste vara jobbigt om något går fel! :O

Om

Min profilbild