2010-09-30 ♦ 23:04:59

Hakuna matata...blabla... filosofiiii

Jag gillar verkligen inte filosofi. Tråkigaste ämnen e-v-e-r. Uppgiften vi har fått är helt jävla cp också och jag pallar inte göra den. Blir inte förvånad om det blir den första uppgiften i gymnasiet jag inte lämnar in i tid... herregud. Men fan jag ska kämpa med den. På söndag. På söndag fan då ska jag göra den. Dagen innan men what the heck!

Jag får på riktigt ångest över allt skolarbete nu. Har inte pluggat på flera dagar typ, och har sjukt mycket läxor men jag ooorkar inte. Känns just nu att det finns viktigare och roligare saker att syssla med. Är det okej att tänka så? Jag har fan pluggat skiten ur mig i två år på gymnasiet, jag är värd att leva lite! =) Blir inte lyckligare över att ha bra betyg, det ger mig inget.

HAKUNA MATATA.
2010-09-28 ♦ 15:18:24

Say whaaat?

Igår körde jag ju motorväg! Tyvärr blev det inte med Mattias, utan en ny lärare, en tjej. Hon var väl bättre än min första men ändå ... sträng typ. Visste inte riktigt vad jag hade henne. ;O Jaja, det gick bra iallafall och jag klarade momentet. Nu på torsdag är det Rotebroleden som gäller!
2010-09-27 ♦ 12:11:10

BRA HELG

Denna helg har varit grymmaste helgen på länge. Har varit rejält uppdagen för en gångs skull, men det har bara varit najs. I fredags kväll och igår kväll var jag med Timmy och vi har lyckats ta oss igenom två skräckfilmer, the Grudge 2 och Saw I. Kanske inte världens bästa filmer, men Saw I var iaf den bättre av dessa två. :)

I lördags var en fartfylld dag. Jag skulle nämligen jobba på ett bröllop (mina kompisar Emelie och Mikaelsas mosters bröllop) som serveringspersonal eller vad man ska kalla det! Såklart var jag inte ensam, utan Jossan, Tora och Cecilia var med och jobbade ;) Det var mycket att göra hela dagen/kvällen då vi först skulle fylla på alla champagne/cider-glas, och sen se till att alla vinkaraffer på borden var fulla. Dessutom skulle vi plocka undan alla tallrikar och sådant, lägga fram buffén och tårtorna. Stressigt var det för det blev lite strul med catering. Men det löste sig nog ändå? Ingen av oss trodde det skulle bli så mycket att göra, men det var riktigt skoj ändå! :D När tårtan och fikat var klart så var det dfags för lite fest. Synd bara att jag inte hade med mig något ombyte sp det blev att hänga i mina jobbarkläder, men de var väl inte så jättefula ändå så... kom hem cirkus två!

Igår på dagen så åkte jag och mamma till min moster. Jag körde hela vägen dit, till Hallunda, och det gick asbra. Jätteroligt med nya vägar! Vi var väl inte där så länge, utan kom hem ungefär kvart i fyra.

Idag blir det plugg och plugg och plugg innan jag drar ut på motorvägen med Mattias!
2010-09-23 ♦ 17:05:13

23 september

Nyss hemkommen från 2,5 timmar intensiv teori+körning! Gosh, alltså teorin haha.. fan vad jag kämpade med sista repetitionsprovet, men jag klarade det i alla fall! Den här gången på körlektionen skulle vi sammanfatta hela stadskörningen, så vi körde till Sollentuna och en liten bit till, sen tillbaka. Jäkligt mycket trafik var det så det var en aning jobbigt. Men det gick bra i varje fall. Nästa gång blir det motorväg!

Men haha, måste bara berätta. När jag satt och väntade i ca. 50 min på att tyskan skulle börja (satt och läste i körkortsboken) kommer värsta killgänget och satte sig vid stolarna till mitt bord HAHA. De typ garvade lite själva och skoja om att de satte sig vid mig och ba: låt henne vara hon sitter och pluggar! Men de var ändå trevliga och vi snackade lite om körning och körkort och sånt ;)
2010-09-22 ♦ 18:10:15

22 sept

Idag var det skola som vanligt och det var tråkigt som, vanligt. Tråkig naturkunskap (och jag mådde inte dåligt efter!), träning och tillslut japanska. BLÄ. Mamma hämtade mig vid Barkarby så jag kunde övningsköra lite. Gick asbra för övrigt. Fan vad grym jag blivit sen jag fick Mattias!

Just nu väntar jag på att maten ska bli klar. Vi ska äta korv (med bröd till mig) och sallad. Potatissallad och ceasarsallad tror jag. Roligt för er att veta!
2010-09-20 ♦ 20:49:19

I'm driving one of your cars

HEJ! Hade ju körlektion idag som saaagt. Gick asbra och jag är supernöjd. Tror fan det här kommer gå bra alltså (PEPPAR, PEPPAR!), blir ju alltid så hoppfull efter lektionerna med nya läraren. JAK ER KLAD! Så nu är jag riktigt motiverad och efter skolan imorgon ska jag dra till körskolan och plugga teori som tusan, grymt! Det här kommer bli bra.
2010-09-20 ♦ 10:46:09

20 sept

Man måste ju nästan kommentera gårdagens val. Jag håller nog mina politiska åsiker för mig själv (som förvisso inte är så många eftersom politik inte är min grej) men fan det suger ju att det inte blev en majoritetsregering och att Sverige är så jäkla kluvet. Bättre hade det ju varit om det var stor majoritet så Sveriges befolkning faktiskt är sams. Men nej.

Idag, nyss, höll jag min livs första presentation i PowerPoint och det gick väl inte som jag hoppades. Först glömde jag ju självklart USB-minnet hemma, så fick fixa iordning presentationen i all hast här i skolan innan lektionen början. Dock upptäckte jag ju aldrig att jag hemma hade ändrat ordningen för den, så det blev lite huller om buller och jag fick backa tillbaka ibland. Men så kan det gå. Är glad att jag lyckades genomföra den ändå trots att det gick snett från början.

Nu har rast i över en timme så det blir väl att sitta här och dega, sen luncha för att sen ha filosofi och matte. Juste, har ju även körlektion direkt efter skolan. TAGGA!
2010-09-18 ♦ 15:57:59

Plugghelg på allvar

Jag har varit usel på att plugga de senaste veckorna. Visst, första uppgiften vi fick gjorde jag klart väldigt fort. Men resten har jag mer eller mindre drygat ut så länge det gick, och det funkar inte för mig. Så, fan, nu i helgen ska jag ta tag i allt för nästa vecka blir väldigt busy, med körlektioner och annat skoj.

[X] Förbereda inför PowerPont-presentationen i svenska.
[ /] Förbereda inför en diskussion på tyska.
[  ] Japanska glosor
[X] Plugga några tal matte (t o m s. 27)
2010-09-18 ♦ 14:41:21

18 sept

Gick i mina nya boots i skolan igår, det kändes väl ganska OK egentligen. Värre var det dagen innan. Men man vänjer ju sig :) Om andra tjejer kan gå i högklackat så kan väl fan jag också det ;)

Var ju på Grönan med Timmy också. Vi tog tåget kvart i sex för att hinna vara lite på grönan och åka något innan. Hade ju planerat Insane, men den såg helt insane ut att jag backade ur. T blev också lättad xD Istället åkte vi Jet Line och Bläckfisken haha! Det var ju Europe vi var där för att kolla på, men om sanningen ska fram så drog vi innan de ens hade spelat klart andra låten. För det första såg vi typ ingenting, sen blev det trångt, och Europe är väl inte direkt ett favoritband för någon av oss. Menmen!
Så istället kom vi hem tidigt, och tåg bussen till centrum för att checka in Träffen (en fritidsgård) en kortis. Var väl inte så roligt där så vi gick vidare längst hela Andeboda och satte oss tillslut i busskuren och gjorde typ inget ;) Men det var en trevlig kväll ändå! :D
2010-09-16 ♦ 21:39:57

"You can change your hair and you can change your clothes"

TJOHO! Igår köpte jag mina boots. Det blev att kolla i tre Scorett affärer tills jag bestämde mig för ett par. Ska det vara så svårt att hitta skor i storlek 37 hela tiden? Slut överallt. Gick iallafall i dem idag till ICA, och jag måste säga att det gjorde kind of ont i fötterna efteråt. Måste vänja mig lite att gå i högklackat. Längre blir jag iaf ;)

Idag efter naturkunskapen mådde jag inte särskilt bra. Jag visste inte att jag var såhär känslig, men typ på varje naturlektion mår jag dåligt. Känner redan under lektionen att typ hela kroppen tycker allt är så obehaglig och jag kan knappt skriva för armen och handen blir helt svag. Så efter lektionen när vi gick upp till matsalen så kände jag bara hur yr jag blev. Allt blev så ljust och det börja typ spraka med färger och sånt i ögonen. Fyfan det var riktigt obehagligt för jag kände liksom att jag knappt kunde stå upp.

Men nu till något roligare! Imorgon ska jag åter till Gröna Lund med bästaste Timmy för att kolla på Europe! Kanske åker vi någon grej också. Kul ska det bli iaf! :D


scorett.se
2010-09-15 ♦ 11:47:36

15 sept

Morsning. Inte mycket uppdaterande har det blivit här. Det är väl synd? Hm.

Jag har inte gjort så mycket sen senast. Pluggningen i helgen gick ju inte så bra, men igår kväll skickade jag in naturen så det är ju bra ändå. Och igår anmälde jag mig till högskoleprovet. Gick igenom några gamla prov lite snabbt, och jag måste säga att mattedelen.. vadfan var det? Fattade inte alls hur man skulle göra? Konstig grej det där. Måste lära mig innan provet skrivs den 23 okt.

Idag börjar jag 14.40 med enbart japanska. Jag ska åka in lite tidigare för att kolla på boots på de Scorett affärerna som finns där inne. Har ju redan kollat i två men där fanns de inte. Förjäkligt! Hoppas med bättre lycka i Sveriges huvudstad Stockholm!
2010-09-10 ♦ 21:27:45

Kurze Haar?

Tjoflöjt! Idag efterskolan var jag hos Martina och klippte mig. Dock blev det ganska mycket hår som föll av från mina axlar, men det blev fint och fräscht ändå! :) Hade ju även planerat att plugga en del idag, men nehepp, det gick ju inte så bra. Har väl blivit en mening på naturen. HEEh. Så imorgon ska jag göra detta (åh, nej nu kommer min att-göra-listor igen!):

[ ] NkB - skriva klart uppsatsen, klar för respons med andra ord
[/] Plugga en sida matte

Det får la duga för imorrn? Ändå ganska mycket!

Just nu kollar på Filip & Fredriks nya serie, Lite sällskap. Verkar rätt så bra!
2010-09-09 ♦ 18:09:15

A smile should be more than a memory

Egentligen har inget kuligt att skriva idag. Dryg dag i skolan med naturkunskap, tyska, gym och tillsist japanska. Fick i varje fall en del gjort på naturkunskapen så det känns ju bra. Däremot råkade jag spara filen i word2010-format så det går ju inte direkt att fortsätta skriva här hemma med min gamla 2003 version. FAIL. Men jag ger inte upp för det!

Justja, jag har bestämt mig för vilket parti jag ska rösta på i valet den 19 september. Känns som ett bra val, helt lagom liksom. Jag är inte så politiskt insatt men, men.

 

2010-09-08 ♦ 18:33:45

Vem kan slå...?

Halloj! Nu var det ett par dagar sedan jag skrev. Vad har jag gjort? Jag har faktiskt gjort en hel del. Först och främst har jag varit med Timmy, sen så igår var jag med Louise på tvinspelningen till Vem kan slå Filip & Fredrik! Det var skitskoj måste jag säga, och det är alltid så häftigt att se hur de arbetar bakom kamerorna och på andra platser runt om i studion. Tyvärr vågade jag gå fram till varken Filip eller Fredrik och bli fotad med dem, men om sanningen ska fram så fanns det knappt något tillfälle att gå fram och fråga. Nån annan gång kanske! ;) De två snubbarna är grymma iallafall!

Här är en liten bild på studion:
2010-09-05 ♦ 12:37:08

Sömn

Igår somnade jag ungefär 20.20. Det var ej planerat, men jag behövde väl det.
Sovit ungefär 13 timmar inatt då. På gott och ont!
2010-09-04 ♦ 18:35:09

Standing where you left me

Erik Hasslebeeebis uppträdde ju på Nyhetsmorgon imorse. Två minst sagt grymma låtar framförde han. Han är kung!



2010-09-04 ♦ 12:06:56

the baseballs @ gröna lund

Såå, jag och Timmy möttes vid stationen och så åkte vi tillsammans in till Grönan för att kolla på the Baseballs. För ovanlighetens skull så började de spela i tid. De var sjukt bra må jag säga. Jag har lyssnat på albumet typ en gång, och har tyckt det var helt okej, men de var sååååå mycket bättre live. Alla låtar var fett dragiga! Efter konserten så märkte vi ju att det skulle bli smockat på spårvagnen tillbaka, så vi bestämde oss att gå från grönan till centralen, vilket tog cirkus 45 min. Stackars Timmy som hade en stukat fot på det :/ Men det var trevligt ändååå.. och jag kom hem 23.15 ungefär ;)

2010-09-03 ♦ 17:36:20

A simple thank you

Jag vill bara säga tack, tack till mina två (kanske tre?) bästa kompisar i mitt liv. Det är inte av någon anledning jag skriver detta, men kände bara att det var något jag ville. Dock vet jag ej om ni vet vilka Ni är, eller om ni ens ser mig som en av era närmsta. Men ändå.
Tack för att ni finns och att jag kan prata med er om precis allt. ♥
2010-09-03 ♦ 16:25:21

Gillingebanan!

Idag var det halkbanan!!!!! Så jääkla skoj var det alltså! Var grymt nervös innan, men sen när vi gått igenom allt och jag åkt en gång så var det lugnt. Killen jag fick åka med hette Alexander, och han var väldigt trevlig :) Skulle lätt kunna göra det igen!
Ikväll blir det Gröna Lund med Timmy för att se the Baseballs. Dock är jag aptrött men vad gör man inte... blir väl förhoppningsvis lite piggare snart :)
2010-09-02 ♦ 17:44:25

Butterfly kisses at night

Jag älskar verkligen sångtexter som har någon historia. Inte bara vers refräng vers refräng osv. Butterfly Kisses av Bob Carlisle är en sådan låt. Här får ni den med Westlife som sångare:


(Grymt att alla får en egen vers i denna låt. Inte ofta man får höra Nicky och Kian, som sjunger första respektive sista versen!)

There's two things I know for sure
She was sent here from heaven
And she's daddy's little girl
As I drop to my knees by her bed at night
She talks to Jesus and I close my eyes
And I thank God for all of the joy in my life
Oh but most of all for..

Butterfly kisses after bed time prayer
Sticking little white flowers all up in her hair
Walk beside the pony daddy; it's my first ride
I know the cake looks funny daddy
But I sure tried
Oh with all that I've done wrong
I must have done something right
To deserve a hug every morning
And butterfly kisses at night

Sweet sixteen today
She's looking like her mother a little more everyday
One part woman; the other part girl
To perfume and make up
From ribbons and curls
Trying her wings out in a great big world
But I remember..

Butterfly kisses after bed time prayer
Sticking little white flowers all up in her hair
You know how much I love you daddy
But if you don't mind
I'm only gonna kiss you on the cheek this time
Oh with all that I've done wrong
I must have done something right
To deserve a hug every morning
And butterfly kisses at night

She'll change her name today
She'll make a promise and I'll give her away
Standing in the bedroom just staring at her
She asked me what I'm thinking
And I said I'm not sure
I just feel like I'm losing my baby girl
She leaned over - gave me

Butterfly kisses with her mother there
Sticking little white flowers all up in her hair
Walk me down the aisle daddy; it's just about time
Does my wedding dress look pretty daddy?
Daddy don't cry
Oh with all that I've done wrong
I must have dont something right
To deserve a hug every morning
And butterfly kisses
a hug in the every morning
And butterfly kisses at night
2010-09-02 ♦ 17:38:27

2 september

HOHO! Har väl inte så mycket att skriva nu egentligen, annat än att jag var med Timmy igår på kvällen! Det var väldigt trevligt och vi satt bara och snackade tills vi nästan frös ihjäl ;)
Skola idag som vanligt. Tränade som vanligt. Kulkul. Har fått två stämplar iaf!



Imorgon!
2010-09-01 ♦ 18:19:03

Dream

Skrev jag inte i förrgår att jag drömmer om basket varannan natt? Och det verkar verkligen stämma, för inatt var det också basket i mina drömmar. På något vis är det mardrömmar då jag verkligen suger på att spela i drömmarna. Kan knappt springa eller kontrollera bollen. Något tar emot liksom. Som att man springer och springer men kommer ingen vart. I drömmen var det också snöstorm? På basketplanen. Korgen försvann titt som tätt och jag visste varken vart jag hade bollen och motspelaren. Första motståndaren var en kille från min gamla klass som verkligen hade blviit lång, typ två meter, och den andra var Shigeaki Kato från NEWS? Haha. Det var verkligen konstigt. Och vi krigade som fan om bollen. Påmminer om några gamla övningar vi gjorde på träningarna. Men, usch, drömmen var hemskt annars!

Om

Min profilbild